søndag den 16. august 2009

Funky hverdagsmad fra Rice

På Formland viste Rice deres nye kogebog FUNKY HVERDAGSMAD. Mage til hit skal man lede længe efter. I de samme gode farver som altid og med opskrifter jeg kun GLÆDER mig til at få fingre i. Der stod en kok hele fredag og bød på smagsprøver. Og den kolde blomkålssuppe var i hvertfald god.

Serviet og ske fik jeg lov at beholde.
I følge kokken på Rice stand, udkommer bogen i morgen mandag. (Politikens forlag). Den er solgt ind til deres vanlige kunder men kommer også i almindelige bog butikker. Jeg ved ihvertfald en der er på vej hen i nærmeste boghandel mandag efter arbejde.

3 kommentarer:

Hanne ... sagde ...

Den kogebog ser ud til at være et must.

barnigjendesign sagde ...

Kjære Karen
Det er lenge siden jeg har lagt kommentar til din blogg, men jeg følger den med stor interesse. Jeg ble vilt begeistret for din fars hakesmekker. De er bare helt bedårende. Tenk hva de la ned av arbeid på baytøy i gamle dager. Soldatene er bare skjønne. Ellers har du mange spennende og inspirerende innlegg. Nå er ferien over for min del, i morgen begynner skolen igjen.

Huset på toppen sagde ...

Boken er og høres veldig funy ut, jeg gleder meg til å se boken i min Rice butikk her i Bergen:) Også gleder jeg meg til høst katalog slipp hos stoff og Stil på onsdagskveld her i Bergen. Jeg og en venninne har avtalt å kjøre dit sammen:)
Ha en fin,fin søndagskveld og uke start i morgen Karen
Klem Linda