tirsdag den 11. august 2009

Lille lavendelhøst fra haven

Jeg har været ude og klippe de lavendel af der hænger ud over fortovet. De er allerede tørre og lige klar til at blive nuldret af og lagt i store glas, så duften ikke forsvinder for hurtigt.


I nær fremtid vil jeg sy små lækre poser til nogle af dem. Der er 10 gange så mange at "høste" endnu. Men så mange skal jeg slet ikke bruge....

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Du må have vidunderligt mange lavendeler :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Vi har en hel "hæk" ud mod vejen. Og flere i baghaven...de vokser som ukrudt. Min mand har en hel lille "planteskole" og giver lavendelplanter væk til alle der vil have dem.
Min far moster på Tåsinge havde en tilsvarende "hæk" og siden da har jeg altid drømt om RIGTIG mange lavendelblomster

Maria sagde ...

Hej. Kiggede forbi din blog fra en andens blog. En rigtig hyggelig og kreativ blog du har :o) Elsker osse selv lavender, har en lille mini busk af dem.
Glæder mig til at kigge forbi hist og pist
Mvh Maria

Unknown sagde ...

Ej hvor hyggeligt! Det må du da udnytte!? Hvad med små duft poser til strømpe skuffen, eller lindeskabet! Du og din mor må da igang med symaskinen igen :)

Anita fra hjerterommet sagde ...

Lavendel er nydelige! Gleder meg til å se hva du skal gjøre videre med de.

Hilde sagde ...

Heldige du som har så masse lavendel! Jeg har en plante i en krukke på altanen og har akkurat plukket inn de få kvastene som hadde blomster. Nå henger de på kjøkkenet og lukter deilig!
HIlde

Hilde sagde ...

Hei! Dersom det er noe i innlegget mitt du gjerne vil ha, så bytter jeg gjerne mot noe av det fine du har laget? Heklede sopper, armbåndene dine og erteposene er blant mine favoritter som du lager. Si fra dersom du vil bytte da!
God natt!
HIlde

Mette sagde ...

Heldige kartoffel! Måske jeg skulle overveje en lavendelhæk til næste år. God onsdag. kærligst herfra