tirsdag den 25. august 2009

Hvis man ikke har det i ....

På dansk siger man at "hvad man ikke har i hovedet, må man have i benene"

(Her stropper til de små håndklæder fra forleden).
Det kunne jeg godt tænke mig at lave om til: "hvis man vil af med det man har i hovedet, skal man bruge hænderne". Jeg har næsten altid "noget i hænderne". Om jeg er i bilen, i flyet, på stranden eller hvor ved jeg. Så bliver der aldrig ventetid, og tankerne flyver imens.
Har du noget i hænderne? Eller har du "det" i hovedet?


7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Både og :-)

tusindfryd sagde ...

Rigtig meget i hovedet ,næsten ligeså meget i hænderne og en del i benene... :-)
Men ja fedt at lave noget kreativt med hænderne elsker at strikke og det er ren afslapning. Kan slet ikke forestille mig bare at sidde i en bil og vente på at nå frem, eller foran fjernsynet og bare kigge passivt til.
Rigtig god dag med både hænder og hoved ønsker jeg dig.

Bjørg sagde ...

Jeg er som deg, må alltid ha noe i hendene. Strikker og hekler en del om sommeren, for det er så enkelt å ha med seg små håndarbeider i vesken når man er på farten. Dessuten er jeg ikke så glad i fly. Har funnet ut at flyturer alltid går mye enklere (og raskere) når man har noe mellom hendene :-)

Helle : sagde ...

Jeg har altid noget håndarbejde med i min taske når jeg tager nogle steder. Der er tit ventetid, og så kan jeg ikke bare side uden at lave noget. Der er mange som griner når man sidder og strikker i venteværelset hos tandlægen og lægen men pyt med det.

Unknown sagde ...

Jeg satt slik på stranden i sommer jeg også. Jeg følte meg så lykkelig, helt fri. Barnet som lekte, jeg med en bok, et strikketøy og havet. Hva mer kan man ønske. :-)

KirstenK sagde ...

Jeg har også gerne noget i hænderne, så kan der stresses af for tankerne i hovedet, eller der kan planlægges nye projekter... Jeg elsker håndarbejde og beslægtede aktiviteter...

pepperkverna sagde ...

Så helige håndkler! Tli å bli glade av. Hege