tirsdag den 25. august 2009

Etik TAK !Jeg er her som blogger, for at finde virtuelle te partnere. For at inspireres og inspirere. For at kommunikere med andre på et sobert plan. Jeg har fået mange blogvenner. Tak til alle jer der læser med uden at give jer til kende. Tak til alle jer der ligger jeres positive og søde kommentarer. Jeg når ikke altid at svare hver enkelt, hvor gerne jeg end ville.
Tak for skulderklap medleven og ideer. Jeg ELSKER at være blogger. Så længe tonen er positiv og sober.

Alt hvad der måtte være negativt eller kan misforstås af læserne. Pak det ned i dåsen og luk den til. Det hører ikke hjemme i det her forum.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Enig!

Unknown sagde ...

Hei Karen. :-)
Jeg er så enig med deg. Jeg har ikke vært blogger så lenge, men jeg synes det er inspirernde og gøy. Jeg tror på oppmuntring og vennlige kommentarer til hverandre, det er det som bygger mennesket. Nå pakker jeg sammen for ikveld, jeg har skjært ut massevis av stoffer i ruter, striper, ensfarget og blomstret til mine små elever imorgen. Da skal vi ha det hyggelig med mønster. En god natt¨til deg. ;-)

Helle : sagde ...

Uha da ja helt enig ! luk du bare låget til ;-) sov godt .

Bo med Lena sagde ...

Hei Karen.

Er bare innom for å fortelle hvor godt jeg likte den nye katalogen fra Stoff & Stil! Så mye inspirerende. Jeg har selvfølgelig allerede hamstret det lilla stoffet med soppene :) Det skal bli til noe på Tuvas rom som nå er iferd med å bli lilla og lyseblått. Har kjøpt en stoor ladning med forskjellig lilla stoffer fra dere så nå skal det syes!

Ønsker deg og dine en flott uke. Her jobbes det masse med nettbutikken...som heldigvis går godt:)

Margith sagde ...

Hej Karen!
Helt enig. Tak for opskriften på hæklede armbånd.
Hav en dag.

Margith sagde ...

Der skulle have stået, hav en GOD dag.

Birgitte sagde ...

Kære Karen
Ja, det kan man kun være enig i. Jeg håber heller ikke, at jeg har stødt nogen på manchetten med mine små kommentarer. Det har aldrig været hensigten.
Du må blive inspireret af alle de fine ting, du har set på messen.
God dag
Birgitte

Frau Putz sagde ...

Hej Karen
Helt enig.
Rundt omkring er der bloggere, som snarere skulle kalde sig "brokkere" - personer som ynder at kaste deres dårlige vibrationer ud, ikke kun på deres egen brok-blog, men også i kommentarfelterne på andres.
Hvor må det være trist og surt, hvis man aldrig kan sige noget positivt.
Ville ønske, at folk kunne huske den læresætning min mormor altid brugte, og som jeg er sikker på, at alle har hørt:
Har du ikke noget positivt at sige, så ti stille.
Man kan jo bare springe videre til den næste blog, hvis man ikke kan lide det man ser. Eller gå i seng :o)
MVH FP

tusindfryd sagde ...

Vise ord Karen! Vi er her jo for at finde inspiration til nye kreationer og glæde ved andres, for at dele erfaringer, seværdige steder og oplevelser, opskrifter og gode tips, vi er her i vores fritid og hvorfor fylde den med brok,stikkende bemærkninger og ulme antagelser, og som min mor har lært mig ,en historie har altid to sider :-) Lad bloggen forblive positiv, venlig og åbensindet et sted hvor det er rart at være og komme og absolut ikke blive en "krigszone".

hanne ewald sagde ...

Hej Karen
Godt brølt, bare giv dem der brokker sig en "verbal en på kassen", på en sober måde som her !
Så kan de lære det !
knus Hanne

Anna sagde ...

Enig!

KirstenK sagde ...

Helt enig, der skal naturligvis holdes en sober tone i blogindlæg og i kommentarfelterne, det burde være en selvfølgelighed. Desuden er livet alt for kort til brokkeri..