torsdag den 6. august 2009

Blogger i et år den 21. Juli....


En ung kvinde har kommenteret på min blog. Jeg får fornemmelsen af at være en gammel erfaren (1 årig) blogger. Og kommer pludselig i tanke om, at jeg da slet ikke har fejret at jeg nu har været blogger i et år.
HIP HIP HURRA. Det har været et godt år. Nye kreative kontakter. Venskaber der først lige er begyndt. Masser af inspiration. Og mange læsere. (ca. 200-250 unikkebesøgere pr. dag i flg. Google analytics).
Når jeg så ser en ny (Kan se hun kun har været på i kort tid) håber jeg hun kan få det sjovt i vores hyggelige blogverden. Så tjek hendes blog ud...
Hun laver fine hæklede ting, og syr. Nu har hun lavet en give away. Kik ind og vær med. Billedet er lånt fra hendes blog...

9 kommentarer:

Ida sagde ...

Heisann!

Takk for tips om Tusenfryd - jeg skal ta åforhøre meg med henne!

Og tuuusen takk for kjempefin tilbakemeldingp å kortene - de var utrolig gøy å sy/lage - har jo ikke gjort dette før - men regner med dette kun er starten! Var veldig morsomt :)

Ha en fin dag! Klemmer fra Ida

Unknown sagde ...

Tillykke med 1.års jubilæum :-)

Kludemutter sagde ...

Tillykke med livet i blogverden.
Ikke det værste der findes ;)

Yt.

Ida sagde ...

ET STORT PS !

Gratulerer som blogger i ett år - du har hatt utrolig mange flotte og inspirerende innlegg underveis! Gleder meg alltid når jeg ser du har oppdatert :-)

Unknown sagde ...

Jeg tænkte godt at det var derfor du blev glad for at min yndlings butik er stof og stil ;)

Tak fordi du vil være med, det er skønt med støtte :)

Unknown sagde ...

Dette var gøy, jeg har ikke blogget så lenge som et år, så jeg er vel ung da. hehe. Gratulerer Karen, jeg liker innleggene dine. Du er inspirerende, dyp og positiv.
Ha en fin dag. ;-)

Helle : sagde ...

Tillykke med fødselsdagen ;-)) det er bare en skøn verden !

Unknown sagde ...

Måske du lige vil hjælpe en ny i feltet!? JEg har lagt mærke til den fine tæller du har ude i højreside af din blog, som viser hvor mange der har læst din blog i dag, hvor skaffer jeg sådan en :o

Mette sagde ...

Til lykke, kære Karen. Ja, jeg var også fordi bloggen, du linker til forleden.