onsdag den 2. maj 2012

Eller måske i år?

Jeg har nu hvert år opfordret til at bage St. Bededags hveder selv.
Faktisk har jeg bragt min opskrift hvert år jeg har blogget.
Så nu kommer der lige en lille update.
Klik og find opskriften på Varme hveder.
Du kan endnu lige nå at bage i god tid inden de skal ristes og spises torsdag aften.




5 kommentarer:

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Jeg tror faktisk også at jeg brugte din opskrift sidste år og de blev super lækre!! - så den skal da bruges igen i år :)
Kh Tina

Lene sagde ...

det er verdens bedste opskrift. skal da også i gang med at bage...så jeg kan sørge for at mandens kolleger får hveder...præcist som jeg plejer

Ellen sagde ...

Jeg brugte opskriften sidste år. De er fantastiske. God dag.

HanneZ sagde ...

Ja, i år - nemlig. Og da jeg besluttede det, vidste jeg hvor jeg skulle finde opskriften; nemlig hos dig...så jeg måtte 1000 indlæg tilbage. Skulle måske bare have ventet til idag hvor du linker den tilbage....:-)

Frk. Anemone sagde ...

Hej Karen

Jeg så din opskrift på hveder sidste år og bagte dem også. De var SÅ gode. Forleden fandt jeg den udprintede opskrift i min skuffe og tænkte på dig igen - nu er de jo ved at være tid.

Tak...

Ulla