torsdag den 26. april 2012

Nu lidt mere ryddet

Jeg er begyndt en ny proces.
Den går i sin enkelhed ud på, at få ryddet op, nu hvor jeg er flyttet ind for alvor.
Ikke noget med hele tiden at lade noget ligge....ikke noge med dårlige vaner og mangel på systemer.
Processen er begyndt. Jeg håber at få det udbredt i HELE lejligheden og ikke kun på køkkenbordet.
Sætter du dig noget for?14 kommentarer:

Unknown sagde ...

det er helt klart også et af mine nye mål, når vi flytter i nyt hus til oktober!

Det er altså blevet dejligt dit nye køkken :D

Unknown sagde ...

Selvom jeg ikke lige står for at flytte, så er det et mål jeg burde sætte mig for. jeg tror jeg er jordens største rodehovede

Hanne M sagde ...

Ork ja - jeg sætter mig skam ofte noget for. F.eks. at få ryddet op. Det er dog ikke helt så tit jeg når i mål :-) Bliver for det meste indhentet af virkeligheden og hverdagen. Men elsker at sidde i sofaen og beslutte at: I morgen! Så skal jeg xxxx :-)
God dag til dig!

Karin sagde ...

Pt roder hele mit krea hjørne, men der er heldigvis lys for enden af tunnellen ;D Manden min er ved at lave det ultimative krearum til mig ovenpå laden. Så jeg får snart ca 40 kvm at boltre mig på og så skal der være styr på rodet ;)

CasaKaos sagde ...

Hvor ser det godt ud! Jeg forsøger også at få ting og sager rigtig på plads første gang, så tingene ikke hober sig op, men med 2 små tøser der efterlader sig det meste hvor det nu falder så er det svært at efterleve. Målet i denne uge, var at være med, hvad angår vasketøj og det er lykkes, så jeg går en weekend i møde hvor jeg ikke skal stå på hoved i vaskemaskinen konstant. hurra for det!
kh Trine

de Feuth sagde ...

Ja jeg sætter mig for at få ryddet ud i alle køkkenskuffer og skabe,fordi der trænger til en sortering :-) jeg hader rod og kan ikke have rod omkring mig når jeg er i mit eget hjem :-)

Mette Danielsen sagde ...

Jeg sætter mig gang på gang for, at NU er arbejdsværelset sådan som det skal være!
- Men af uransagelige årsager dukker små stakke, bunker og fyldte poser op langs vægge, i hjørner, på bordet og i reolen!!! (Nisser, måske?)

- De seneste uger er der dog sket fremskridt vhja. enkle virkemidler: nye lables på kasser og æsker. Samt devicen: "Hellere en æske for meget end for få æsker der er overfyldte!"

Der er et stykke vej endnu før ringene har bredt sig over hele huset. Her hos os er det altså enormt sæsonbestemt, i hvor høj grad det lykkes med orden på sagerne:-*

Jannie sagde ...

Ork ja, Karen det mål har jeg sat mig flere gange, men det er svært at nå. Med 4 børn (voksne) og ditto svigerbørn, et dejligt barnebarn, som myldrer ind og ud af døren, en gammel mor som skal passes, 2 alvorligt syge nære venner, ja så er rodet i huset ikke særligt vigtigt. Når jeg har 5 minutter for mig selv, ja så sover- bader- hygger- læser - ordner vasketøj- støvsuger- ordner private papirer - laver mad.....osv. Så et totalt tjekket minimalistisk hjem, DET opnår jeg aldrig! Men ved du hvad? Det er fuldstændig s.... Hamrende ligegyldigt. Nu er jeg 55 år og folk der kender mig og kommer i mit hjem, de ved godt at de skal flytte en hund, kat, mv. fra sofaen. Jeg elsker gæster og laver rimelig god mad . Håndvasken og toilettet er for det meste rent, og jeg har bare flyttet min tærskel i takt med hvad jeg synes er præsentabelt.

Rikke sagde ...

Er lige i gang med en drastisk forandringsproces. Som også handler om at rydde op og rydde ud og gøre plads til nyt.
Det er fakltisk en meget kreativ og givende proces.

Lene sagde ...

åh den er jeg helt med på...faktisk er jeg begyndt i det små, men det er som altid eksploderer for tiden. godt at konfirmationen er overstået på søndag og jeg kan finde hoved og hale i hverdagen og hjemmet.

Mia sagde ...

Jeg sætter mig noget for, hver dag :) Jeg drømmer om tid til en ordéntlig omgang forårs rengøring, men på en eller anden måde prioriterer jeg at sy et eller andet i stedet :)

Laila sagde ...

Kan sagtens genkende mange af kommentarerne.... man bestemmer sig, og så er det som om der altid kommer noget i vejen! For det meste er det hækletøjet, eller en bog, eller en film...
Måske skyldes det kroppens krav på at passe på sig selv, og tage sig tid til at slappe af! Jeg har lært at lytte til den...
Men jeg drømmer en dag om at min familie på mystisk vis har fået min trang til at det skal være ryddeligt og pænt :-D
Man har jo lov at drømme.
Skønt køkken.

Lene's kage-design sagde ...

Uhh jeg er selv igang med det projekt! det er dejligt og jeg går og hygger mig med det på fridage.. det går langsomt med dog fremad.. og så er kunsten at HOLDE det, men det går nu ret godt, hvis jeg selv skal sige det :)
Mine børn er og sp ved at lære det lige så langsomt.. de er 1, 3, 6 og 8 år :) men det er kedligt at rydde op syntes de -men de gør det :)

HanneZ sagde ...

Og pudsigt nok gik jeg igang med samme sidste weekend. Alt overflødigt blev pakket væk og jeg har holdt den "gode stil" hele ugen....men jeg mangler lige mit kreaværelse....der må døren stadig være lukket...:-)