lørdag den 28. april 2012

Deep in my heart....


Dybt i mit hjerte er der tændt en ild. 
Der skulle ikke mere end 3 døgn i sidste uge til, og jeg var solgt til
INDIEN.
Måske det er farverne?
Måske det er tempoet...roen, åbenheden, den engelske opdragelse eller de mange mørke "dådyr" øjne?
Jeg ved det ikke, men det føles bare så rigtigt.

Har du været der?


17 kommentarer:

BrittB sagde ...

Jeg har aldri vært i India. Skulle gjerne reist dit engang. Har hørt mange si at det er et fantastisk land.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg har ikke været der Karen men kan sagtens forestille mig at det er et besøg værd, det må være et rigtigt interessant land og jeg kunne godt tænke mig at opleve det engang.
God Lørdag.

Dina sagde ...

Jeg har ikke været der endnu, men skal 4 uger derned til sommer med min mand, vi flyver til Delhi.
Har du nogle tips eller "Must see" steder.
Tak for en dejlig blog:)

Cille - TheFunkyFox sagde ...

Det er et fantastisk sted! Jeg har lige været af sted i 2 uger og jeg blev også meget betaget. Vi var så heldige at opleve både elefant- og holi-festivallens utrolige farver.

http://thefunkyfox.blogspot.com/2012/03/indien-kontrasternes-land-farver.html

Unknown sagde ...

Ja jeg har været der og elsker landet med de mange sanse intryk, sig endelig til hvis du mangler en rejsefælde til en shoppe tur engang :) jeg er så klar

Dorthe sagde ...

Hej karen.
Jeg har været der på rundrejse for snart 20 år siden i et par måneder. Det er jo et sandt inferno, et bombardement af sanseindtryk i begge ender af alle skalaer. Lyde, lugte/dufte, farver, ro><uro, kultur, mad osv osv. Jeg glemmer det aldrig, og har jævnligt flashbacks på den sanselige måde. Jeg har rejst meget, men kun Indien melder sig hos mig på dén måde. Hvad farver angår, oplevede jeg, at i delstaten Rajastan, er især kvindernes beklædning helt enestående. De er SÅ farverige.
-Du må afsted igen :-)

Venlig hilsen Dorthe NN

Kisser Laptern sagde ...

Mine piger er adopterede, Ældste fra Sri Lanka, hvor vi var i fem uger, da vi skulle hente hende. Yngsten er født i Mombay. Indien,og hunkom hertil med fly og skulle hentes i Kastrup.

Da de var hhv. 6 og 8 tog vi til Indien alle fire, så vi kunne lugte og smage på yngstedatters land og købe lidt ting med hjem.

Det var en fin oplevelse for os alle fire. Men vi blev forskrækkede over, hvor stor fattigdommen er,og hvordan man får den tæt på hele tiden.
Fattigdommen og forureningen er bagsiderne.

Naturen, de støvede og alligevel klare farver, markederne med bunker af grønt, frugt og krydderier, solnedgangene, lyden af insekter i skumringen .... og, og, og ......mange for"sider"!

Glædelig lørdag.
Kirsten

Camilla sagde ...

Jeps....jo gange - ind til videre ;)

Marianne sagde ...

Indien er fantastisk. Jeg rejser meget med mit job og arbejder rigtig meget sammen med mine indiske kollegaer som ofte kommer til DK.

Mette Danielsen sagde ...

Jeg vil så gerne til Indien, men er meget bevidst om fattigdommen - som Kisser også skriver i sit indlæg.
- Thailand druknede for mig i en feel-bad oplevelse... Jeg var der på job og så alt for meget skidt på alt for kort tid.

Jeg "kender" kun Indien indefra gennem en barndomsvenindes mor, der har levet halvdelen af sit arbejdsliv som frivillig i humanitære organisationer, og ved hun elsker netop farver, smag, dufte og den altid varme velkomst man får uanset hvem man besøger!
- Jeg må afsted engang - snart... Tror ikke Indien kan forklares! Min bekymring må gøres til skamme...

Mette Houg sagde ...

Desværre ikke.

Lines sagde ...

jeg har være i Inden af 2 omgange. En gang rundrejse i det nordlige og så 5 mdr. praktik i Chennei i syd. Jeg er også helt betaget - farverne kan få et hvert gråt humør til at forsvinde.
At bo og arbejde i slumområderne(var med til at oprette kvindegrupper der kunne optage mikrolån) har også ændret mit syn på mange ting,eks. børnearbejde. Ikke sikker på at jeg synes det er så forfærtentligt som da jeg rejste der ned.
Nå bom bom det kunne jeg skrive meget om.
Men ja Indien er fantastisk!

Anonym sagde ...

Marianne: Jeg har været i Indien 3 gange, min mand kommer fra Indien. Danmark og Indien er som dag og nat. Det er meget larm fra bilerne der dytter helt vildt i forhold til dk. Men alle andre ting er en oplevelse og maden er ret stærkt.. Jeg så KÆMPE store bourgonvillaer der nede som store træer, her er vi kun vant til små stueplanter. Folk er meget gæstfrie og varme mennesker. Omkring mint sauce, siger min mand det er billigere at købe det i Metro og det er olie og mintblade man blender, det er forskelligt hvor meget folk kommer i for det bliver stærkt, man kan prøve sig frem med hvad man kan lide. ;)

Stella Dea sagde ...

Om jeg har????Tre uger rundt i den nordlige del. FANTASTISK. Jeg ELSKER Indien og Indere. Har lige fået min næste rejse af min mand. Tre uger rundt i Kerala til februar. Jeg planlægger selv turen og er så småt igang med det og glæder mig bare så meget. hvis Indien går i blodet er man solgt.

Henny sagde ...

Nej. Men jeg ville gerne.

Og det ser også ud til at din tur var kanon.

Karen Klarbæk sagde ...

Så dejligt med alle jeres kommentarer. Og tak for tip om mint sauce anonyme Marianne.

Jeg kan høre der er mange der deler min glæde.....ikke så underligt :-)

Karen

Lone sagde ...

Jeg har været i Indien én gang for ti år siden og blev helt vild med både Darjeeling (en fantastisk by, der er bygget op ad en bjergside), bjergene i Vestbengalen på grænsen til Nepal og Calcutta - men jeg var ikke så vild med Delhi, hvor folk var mere nærgående over for turister.
Jeg tror, det er et land, man meget hurtigt kommer til at elske!