fredag den 13. april 2012

Fredags perlen i dag

Fredags perle bloggeren i dag kalder sin blog forskelligt.
Og det kan jeg da kun nikke til....

Garn grafitti
Hæklerier
Have
Overvejelser
og
og
kig selv ind til meget forskelligt


5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det undrer mig at du kalder det "en perle"... Måske... Men i uheldigt dårlig indpakning. Bloggens design er trist og dårligt gennemtænkt, svært at læse teksten, og bare så grå... Kan ikke dele din begejstring, desværre... Er det fordi hun laver pomponer?...

Anonym sagde ...

Hej anonyme
Jeg undrer mig over, hvad du får ud af at give sådan en hård og latterlig kritik... og så uden at ville vedkende sig sin identitet. Flot gjort!Det er simpelthen ikke i orden.
Jeg synes, du skal gå ind og læse, hvad dagens perle har skrevet i dag. Hvis du ikke har lyst til at læse den blog, kan du jo bare lade være.
Jeg håber i den grad, at fredagens blogger fortsætter med at blogge.
Håber alle i blogland får en dejlig søndag.
Venlig hilsen
Lisbeth Andersen, Odense

Lydert sagde ...

Jeg giver Lisbeth helt ret. Vil du ikke stå ved din kritik, så lad dog være at skrive og hold dig fra at læse blogge, du ikke kan lide, hvor svært kan dét være?

Snullemor sagde ...

Jeg kan kun erklære mig enig i at man bestemt ikke behøver dele sine kommetarer med andre, hvis man ikke har noget konstruktivt at sige! Hvad pokker skulle nogen som helst bruge den udmelding til fra en man engang ikke ved hvem er??

Det er heldigvis første gang jeg oplever den slags her i Blogland!!

Måske skulle man opfordre Blogger til at fjerne den der "anonym"-knap når man vil kommentere...

Min pointe må være: Drop anonymiteten, hvis du vil blande dig! Eller vær sød at blande dig udenom ; )

Jeg selv følger blogs via bloglovin' - der er læserne anonyme, ingen kan se hvem der følger deres blog! Efter jeg selv er blevet blogger er jeg ved at melde mig som fast læser rundt omkring hos dem jeg længe har fulgt på den anden måde... det gør jeg fordi jeg synes at dem der blogger fortjener at kunne se hvem det er, der læser med, man giver jo lige lidt af sig selv... og der er nogen som giver rigtig rigtig meget!!

Du, Karen, har så mange mange læsere og du kender andre bloggere som har rigtig mange læsere - det er sådan nogen som jer (vores forbilleder), der når ud til rigtig rigtig mange som skulle lave et indlæg om hvor fint det er at stå ved hvem man er, og hvem man følger - især hvis man kommenterer!

Jeg vil gerne være med til at lave noget i den retning - måske designe et badge man kan sætte på sin blog hvis man også er enig....

Man skal sgu (!!) tale ordentligt - og stå ved hvem man er!

: )

Snullemor sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.