tirsdag den 18. oktober 2011

Søstrenes Café

Anna og Clara har den hyggeligste Café.
Det fandt jeg først ud af, da jeg begyndte at arbejde for dem for ca. 1½ år siden.
Hvis du mangler et sted med lækker mad, store behagelige møbler og et roligt afslappet miljø på en travl shoppedag i Aarhus centrum, så besøg caféen på 1. sal i Søstrene Grene i Søndergade i Aarhus.
Man skal ind gennem butikken for at finde cafeen.

God feriedag til dem der er så heldige at have ferie :)

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen

Har ikke kunnet sende kommentarer til dig længe - da jeg ikke har kunnet aktivere kommentar linket hos dig, men du er ikke den eneste, har selv haft problemerne på min blog, nu har jeg lavet det som pop-up. Jeg kommer til dit foredrag i Horsens, har fundet ud af andre veje at det er på Torvet 6?? kender godt cafeen :-)) har ikke ferie desværre...
de bedste hilsner Mette

Danagonia sagde ...

De laver iøvrigt en glimrende vegetar lasagne, så vidt jeg husker :-)

Pernille sagde ...

Hyggeligt sted, men umuligt at komme til med barnevogn, klapvogn eller med en tumling der gerne vil lege på trapper. Så har ikke været der længe :-)

@ sagde ...

Åh ja - det er en oase i midtbyen. Hyggelig og afslappende!
/Liv

Vibber sagde ...

var der faktisk igår - på en shoppetur med veninde. Århus er bare så meget hyggeligere at shoppe i end Aalborg. Og vores Søstrene Grene har desværre ikke sådan en lækker café.
Fik købt både lys, bokse i klar plast, flag og notesbøger til værtindegaver - lækker butik, lækker....og tak for alle hints om gode ting og sager - bliv endelig ved med det :0)
God ferie til alle...

Tina Dalbøge sagde ...

Det er alletiders sted. Jeg spiser der tit for det er super mad til gode priser. Har tit tænkt at mange caféer kunne lære noget af deres kok!

Klassisia sagde ...

Det må jeg huske næste gang jeg er i byen :o)

Kh Shina

KGaardsted sagde ...

Det lyder spændende! Står faktisk og skal til Århus på lørdag! :) Nu må vi se, om jeg kommer ind forbi byen eller om det bare bliver en tur i Ikea :P

Randi B. Jensen sagde ...

Jeg har forsøgt at komme ind og spise der, men alt var optaget, så der er nogen, der ved, at den findes deroppe bag ved det hele :-)

Gitte sagde ...

ØV...os sjællændere vil også have sådan én ;-D

Gaia´s mor sagde ...

Jo da, selvom jeg er Thybo, ved jeg da godt hvor de hyggelige steder findes! Nu bor datteren i Århus, og er en flittig gæst hos Søstrene!

Julie sagde ...

Ja - de laver virkelig verdens bedste grøntsagslasagne........PRØV DEN!!!
Jeg har faktisk været så heldig at få lusket opskriften ud af kokken;-)
Vh Julie