onsdag den 19. oktober 2011

Farveløst i farver!

 Min gode veninde Helene er stylist. Hun har sammen med fotograf  Diana Lovring lavet de lækreste fine og sanselige billeder.
Jeg er optaget af måden grå ikke bare er går på, og hvordan selv den svageste farvetone får værdi.

 Billederne er udlånt af By Helene og Diana Lovring og må naturligvis ikke gengives uden aftale med dem.


  Billederne er udlånt af By Helene og Diana Lovring og må naturligvis ikke gengives uden aftale med dem. Billederne er udlånt af By Helene og Diana Lovring og må naturligvis ikke gengives uden aftale med dem.


 Billederne er udlånt af By Helene og Diana Lovring og må naturligvis ikke gengives uden aftale med dem.


Jeg bliver vildt inspireret af det næsten farveløse univers.
Hvad synes du?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wooouw.... Jeg synes, det er nogle meget inspirerende billeder! Jag har ofte brug for en form for kontrast eller en "fræk" farve til de øvrige farver for at "vække" øjet lidt, men her i den grå skala er der jo hele palletten lige fra helt lys til helt mørk, og det er jo også en måde at få kontraster på :-)
Smukke billeder!

Irene

Irene sagde ...

Sådanne billeder er tit de "fineste". farver gør énn glad men et gråt billeder er så tyst. Min datter tog en masse billeder ved Farum Sø lørdag morgen i tåge. Rigtig mange er dem er bare så fine.

Randi B. Jensen sagde ...

Grå - er ikke bare grå - det er mange ting. Jeg synes, billederne er utrolig smukke og mon ikke det inspirende opstår, fodi vi ser muligheder for aandre farvekombinationer, men også fordi vi måske ser tingene i det farveløse univers.
Jeg elsker grå tøj tilsat en pang farve - mine niecer bruger ofte grå, desværre er grå ikke godt til mine kommunefarver :-(