mandag den 3. oktober 2011

Hvorfor er det vi blogger?

Nu ved jeg jo ikke hvorfor du blogger?
Men jeg gør det fordi jeg kan lide at dele min idéverden og det jeg laver med andre.
Og det hvad endten jeg viser mad, kager, knapper, hæklerier, stof eller produkter jeg har designet,
eller om jeg bare tager imod alle de ideer der strømmer mig imøde fra andre bloggeres universer.


Jeg skal til Egense Husflidsforening (Svendborg egnen) i morgen aften og fortælle om hvorfor jeg blogger og hvorfor jeg lægger energi i, at dele mine ideer og opskrifter med andre.
Så det var jo belejligt lige at dele de tanker der går forud for sådan en aften.
For måske du kan byde ind med en kommentar om hvad der fik dig i gang med bloggeriet.
(Hvad enten du sidder på en ene eller den anden side af skærmen i blogland).


Og billederne her er af snart forlængst glemte projekter, som har været indlæg her på bloggen,
inden hækleriet for alvor tog over.


Det er de indlæg, der dag efter dag har skabt det univers, du møder på min blog.
 


Så til tastaturet, hvem der vil:
HVORFOR BLOGGER DU?

23 kommentarer:

Unknown sagde ...

Blogland er jo en fantastisk opfindelse. Man skal jo ikke følge med ret længe før man bliver afhængig og bare må ind og have det daglige krea idé fix. Og så er janteloven nærmest ikke eksisterende, her er det næsten et krav at man viser det frem som man sidder og hygger sig med.

Asli sagde ...

For mig er Blogland "at dele". Og det gælder på mange planer. Inden jeg begyndte at blogge, kunne det godt være en lidt tam fornemmelse at blive færdig med et krea-projekt. Men nu deler jeg mine kreative succeser (og kiksere) med mine medbloggere og det gør det til en større og sjovere oplevelse at færdiggøre et projekt. Det er selvfølgelig også deling af ideer og inspiration og opskrifter. Og det er deling af glæder og sorger.

Det gør mig glad hver dag at følge andres blogs og blive inspireret og at se, at andre bliver inspireret af min blog.

Tilonino sagde ...

Jeg liker å blogge fordi det gir meg masse inspirasjon og positiv energi. Synes det er kjekt å få tilbakemelding på ting jeg lager og synes det er kjekt å gi komplimenter til andre bloggere på ting jeg liker og som inspirerer meg. Jeg kunne jo selvsagt bare lest blogger og ikke bidrat med min egen. Men om alle tenkte slik ville det jo ikke være noen blogger å lese.....
Lykke til :)
tine

Margit Ammentorp sagde ...

En blog er jo en fantastisk mulighed. Det er jo morsomt, at frembringe noget kreativt, men man får jo næsten altid positive reaktioner fra familie, venner og bekendte, så der er ikke noget at måle sig imod, det finder man når man blogger, og det er rigtig sjovt og dejligt at se hvad andre laver.

K@ri sagde ...

Jeg tror mye av blogglivets gleder ligger i det å dele med andre og i å gi ideer samtidig som man høster av andres ideer og erfaringer.....
Blogglandia er i det meste ett vakkert land hvor alle er venner som i en skjønn harmonisk familie :-)
Vakre tanker og lykkeønsker for morgendagen fra K@ri som medgir at din blogg skaper avhengighet :-) Åhhhh, hvor er jeg glad for at vi begge tilhører den samme bloggfamilien!

Gry Aarestrup sagde ...

Første gang jeg skrev et indlæg på min blog, var det mest fordi jeg var ved at bobble over inde i. Jeg havde så mange tanker og ideer som jeg ikke altid havde nogen at dele med. Senere er det blevet en inspirationskilde til at gi og få fra, men mest er det bare fordi jeg ikke kan lade være.
Det er en utrolig varme jeg oplever når mennesker jeg aldrig har mødt gider at dele deres viden med mig eller modtage min. Det at skrive en kommentar til et vildt fremmet menneske er både en smule grænseoverskridende men også befriende for mit vedkomne, her inde i blogland er det ok at dele hjertevarme!!!

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg mener at en af vores kald er at inspirere og lade sig inspirere, det er det at blogge en rigtig god mulighed for Karen, samtidig kan du blogge om alt muligt og dele interesser med dem der har samme interesse.
I kærlige tanker, god Tirsdag.

Annemette sagde ...

Jeg blogger fordi en jeg kender blogger og jeg syntes bare at hendes blog var så spændende at følge med på, hun har en mad blog, så jeg begyndte at kigge lidt rundt og så at der var rigtig mange hækle og andre kreative blogs, og så tænkte jeg at det værste der kunne ske var at jeg ikke kunne lide det, og så kunne jeg jo bare slette dem igen.. Men min mormor som bor et par timer væk synes det er spændende at se hvad jeg laver, og jeg er bare blevet grebet af universet ligesom de fleste andre herinde ;)
Håber det giver mening

Annemette sagde ...

Og dine svampe knapper ser bare rigtig seje ud (:

Sukkerknalden sagde ...

Jeg begyndte at lege med tanken om at blogge for mange år siden - men det blev ved tanken, jeg manglede inspiration til at starte. Og jeg var heller ikke heeelt i gang med at udforske mine kreative sider.
MEN så blev jeg gravid og kom ret tidligt på barselsorlov.
Jeg kiggede rundt i blogland og pludselig åbnede sig der en helt ny verden. En verden fyldt med inspiration.
Så jeg gik i gang - og i dag kan jeg ikke undvære bloggen.
Jeg blogger for at dele de ting jeg har lavet. Jeg blogger i håb om at kunne inspirere andre. Jeg blogger for at BLIVE inspireret.
Og jeg blogger for at være med i det fantastiske fællesskab der er herinde, på trods af vi sidder i mange forskellige dele af Danmark.

Held og lykke med fremlæggelsen. :)

pif paf puf aka Lea. sagde ...

For mig er det også det med at man er i et forum hvor man har samme interresse. Mange af mine venner synes eg er håbløs gammel når jeg hækler og syr patchwork. De er ikke kreative på samme måde. (det er de så på så mange andre måder hvor jeg ikke kan være med.) Så det at være fælles om det der trods alt fylder meget for mig, det kreative, det er måske mest derfor jeg blogger.
Og selvfølgelig at dele som flere allerede har skrevet. Inspirationen. Og så er det da også mega fedt at blive rost og anerkendt for noget man selv har lavet. :-)

Havgus sagde ...

hejsa
vil lige give mit besyv med her..selv om jeg bare smilende kan nikke til alt det de andre skriver..fantatisk sted at dele, uanset om det er tanker, sorger, og allermest ideer og en hjælpende hånd.. Samtidig er det jo et sted at blive fastholdt i at være i gang ..jeg bobler af ting, tanker og projekter som jeg gerne vil og føler mig inspireret af og erved udvide min horisont og udvikle mig kreativ..når jeg får- får jeg også lyst til at dele..tja syntes næsten det er en pligt..en dejlig en af slagsen..og så som en siger..herinde gælder janteloven ikke på samme måde ..det er fantastisk at give ros..og at modtage den..vi vokser af den..- og får hele tiden lyst, energi og måske også mod til at kaste os ud i projekter som jeg ellers ikk
og dejligt uforpligtende..samtidigt med at jeg næsten kan få dårlig samvittighed ved ikke lige at komme ind forbi..at få lavet et nyt indlæg osv..

god dag og godt foredrag:O)
smil fra Rikke

Helle Jescika sagde ...

Jeg blev blogger da jeg opdagede det vidunderligt land.... Jeg havde det lidt som Alice i eventyrland. Hold da op at møde andre kreative (håndarbejde, mad mm) på så et koncentreret sted var helt fantastisk. Jeg bruger bloglland til at dele mine projekter af håndarbejde og foto, især. Men det bedeste er alt den inspiration og hjælp jeg henter.
Det at jeg selv kan bestemme hvor, hvornår og hvor meget tid jeg vil bruge på det, er også en fordel.
Rigtig god dag.

laj sagde ...

Jeg syntes det er sjovt at dele sine små oplevelser med andre og jeg vil gerne suge til mig af andres ideer og se hvad de laver

c.lau´s gavebod sagde ...

jeg stødte på blog-verden, da jeg prøvede at finde udaf hvad du lavede, når du nu ikke længere var på Stof og Stil. Og så fik jeg interesse for blog siderne, og fik selv lyst til at prøve.Blogland er en fantastisk mulighed for at komme ud og dele med andre. Jeg er meget imponeret over alle de gode indslag bloggerne har, og tænker tit " hvordan har i tid til alt det".Derfor er jeg en blogger som også gerne vil dele ideer,om hvordan man kan nyde andre ting,feks. musik og natur.For pas på jer selv.Stress kan være en farlig følge svend.

Elfepigen sagde ...

Uha kære Karen.
Mon ikke du har været min største spark til at begynde at blogge...det vil jeg tro.
Jeg blogger fordi det hjælper med at holde min dansk ved lige efter at jeg blev førtidspensionist og ikke kunne arbejde.Bloggen giver mig glæde på dårlige dage og til tider når jeg syns jeg ikke kan få lavet noget,kigger jeg lige der ind og kan se at ok jo jeg har fået lavet masser...den er min smerte-dagbog,den hjælper min hukommelse,og den er rigtig god smerte-afledning og det er hele blogland faktisk med alle de farver det giver ind i ens liv, at ikke at snakke om de skønne, skønne mennesker man lærer at kende trods distance....

Rigtig god foredrag til dig søde Karen og endnu engang tusind tak for de farver du har givet og stadig giver ind i mit liv:)

Knus og kram herfra

Silla

Irene sagde ...

Jeg har været på Facebook i noget tid men syntes jeg manglede nogen ligesindede at dele min glæde med håndarbejde med .. få noget inspiration og dele mine ideer med andre..
Så efter at ha´ kikket lidt rundt på forskellige blog begyndte jeg selv… nu er det blevet vanedannende .. skal gerne ind én eller to gange om dagen for at kikke på hvad de andre går og laver og jeg bliver propfuld med nye ideer og inspiration. Det er bare super dejligt, en daglig fornøjelse …. og nej, jeg er næsten aldrig på Facebook mere.

Trine F sagde ...

Jeg begyndte at blogge fordi, jeg syntes at det med at dele ideer, erfaringer og lign. med andre ikke altid kun skal være forbeholdt familie og nære venner.
Efter at have læst med på flere blogs i et par år, føler man at man kender de mennesker, der er bag. Og med tiden bliver de en del af ens netværk. Man får kontakter til folk der deler ens interesser og det er dejligt.
Men det er også en tids sluger ;-D

Unknown sagde ...

Jeg blogger både fordi jeg synes det bare er dejligt at skrive, men også fordi jeg har familie over hele verden som dermed kan følge med i min lille familie på en nem hverdagsagtig måde!
Det er hyggeligt - og jeg elsker at læse de kreative blogs som er fyldt med inspiration...

Randi B. Jensen sagde ...

Hej Karen og tak for sidst
Ja jeg blogger og min mand fatter det ikke :-)
Det startede med, at jeg skulle igang med at lave noget kreativt, efter at have holdt pause fra det i mange år. Jeg ville strikke et dukkevognstæppe, men manglede mål på det, så jeg googlede og blev dybt overrasket, da blogverdenen åbenbarede sig for mig.
Hold da op, jeg blev så inspireret og efter en tid synes jeg, at jeg også selv måtte byde ind.
Jeg kigger ind på bloggene hver dag, det holder mig igang og jeg er kommet igang med at hækle - tak til dig og Tusindfryd for det :-)
En didegevinst er, at jeg har veninder, som jeg ikke ser så tit og de har nu muligheden for at følge med i min hverdag på min blog.

Alice Schmidt sagde ...

Jeg blogger, fordi jeg synes jeg selv mangler en blog som min egen. Jeg blogger hovedsageligt om mine egne producerede smykker og de erfaringer og oplevelser jeg gør mig. Ja med tiden kom der så alt mulig andet kreativt på bloggen også. Jeg blogger for at formidle, inspirere, for at prale og for at give videre.

Vibber sagde ...

Nu er jeg jo lige startet og slet ikke på højde med alle finesserne endnu, men...grunden til, jeg har valgt at blogge er. I blogland finder jeg nogle mennesker, der ligesom mig, er fulde af gode idéer til, hvordan livet kreativt kan leves med både familie, karriere, interesser og skøre påfund. OG disse mennesker er venlige, hjælpsomme, engagerede og villige til at dele med andre.

lotte sagde ...

jeg blogger dels for at have et sted at samle og gemme de ting jeg fremstiller, og også for at kunne dele det jeg laver med andre der har samme interesse.

da jeg startede som blogger tænkte jeg ja ja det skal vel prøves, men jeg er med tiden blevet meget glad for den stemning der er rundt omkring i blogland og det gør det at blogge stærkt vanedannende,min blog er mit virtuelle barn :)