lørdag den 23. august 2008

Farver

Nu har jeg været i Odense i to dage og arbejdet med farver med en skøn flok kvinder... flest fra Stof og Stils Odense butik (som ikke er der lige nu) og et par stykker fra Roskilde butikken. Det var herlige timer, for de er kreative og sprudlende og har masser af ideer.
Når jeg har kigget bevidst på farver i 2 dage ser jeg ligepludselig noget helt andet når jeg kommer hjem. F.eks. denne nye skammel fra IKEA som er sjov sammen med den store sækkestol vi har midt på stuegulvet.

Eller denne "vilde" pude med påfugle. Et design jeg stadig elsker fra sidste års boligkatalog.
Jeg ELSKER sort og alt der er hvidt....men nogen gange SKAL jeg bare have en indsprøjtning farve.

9 kommentarer:

Katarina sagde ...

Hey Karen:-) Jeg er innom etter at du viste meg din blog og jeg synes den er spennende. En av mine favoritter nå. Gleder meg til å følge dig videre i denne blogg verden. Klem fra København

Anonym sagde ...

...og du kalder Camilla og mig for superkvinder!!? Du kan få en grøn ballon til at ligne en million! Jeg ville ønske det var mig, der sad overfor dig hver dag på arbejdet :-) Mette

Hulda sagde ...

Så mye flott du har på bloggen! Den puta var skjønn.

Prinsesse Elin sagde ...

Du handler inn maling i smug, sender han på fisketur på en fredag og setter igang. Fårhåpentligvis så er du ferdig å male innen søndag da han kommer hjem igjen:O))))

Det er lettere å få tilgivelse enn tilatelse:O)

Katarina sagde ...

Selvfølgelig Karen:-)

borghild sagde ...

Den puta var kjempefin! Ser jo ut som en dyr designpute, men så er stoffet fra Stoff og Stil?? Merkelig hvor stor forskjell det er å se stoffet på en rull og så på et ferdig produkt!! Nå fikk jeg også lyst på dette stoffet, men jeg bør kanskje først lage noe av de stoffene jeg venter på?;-) Det høres ut som om du har hatt noen hyggelige og kreative møter i det siste også.:-) Ha en fin ukeslutt!! Klem B:-)

☆Therese sagde ...

Deilig med farger. Syntes det er fint å bruke det på puter :o), lys og småmøbler - da er de lette å bytte ut når en går lei :o)

Anonym sagde ...

Hvad hækler du, Karen?? Er vildt nysgerrig :-) Glæder mig til et billede!

Hilde sagde ...

Hei! Takk for koselig kommentar på min blogg! Så moro at du liker tingene jeg har laget. Som du sikkert ser har jeg brukt mye stoff fra Stoff og Stil ;) Har brukt mye penger der i det siste!! Jeg besøker nok bloggen din igjen!
hilde