onsdag den 13. august 2008

Børnegæster


I anledning af gæsternes ankomst fik jeg lejlighed til at finde pigernes fine trælegetøj frem igen. Hvor herligt med en kurv legetøj i stuen igen.
Trælegetøjet er super kvalitet og efter "waldorf" eller "Rudolf Steiner" principper. Absolut økologisk og naturligt. Den bløde "Winnie the Pooh" tavle derimod, har min søster sendt hjem fra USA til vores børn. Rigtig sød idé at alle dyrene kan skjule sig i skoven.

2 kommentarer:

borghild sagde ...

Hei Karen!!
Takk for oppklaringen ang. Stoff og Stil og Stof 2000! Jeg har faktisk trodd at de var 'samme' butikk, for jeg synes de har så like stoffer... Men det forklarer en del også, for sist vi var i Danmark, skimtet jeg en stor bygning det stod Stof og Stil på ikke langt fra City Syd utenfor Ålborg, stemmer ikke det? Jeg tenkte kanskje det var et lager eller et hovedkontor eller noe, men da var det sikkert en butikk? Det er iallfall sikkert at vi tar turen innom på neste Danmarkstur!:-)
Jeg må også få si at du har en utrolig fin blogg med mange flotte bilder! Og så høres det ut som om du har en kjempegøy jobb!!:-) Her er det nesten julaften når Stoff og Stil-katalogen kommer, og jeg har bestilt fra den flere ganger:-) Ha en riktig fin onsdagskveld! Hilsen fra Borghild:-)

borghild sagde ...

Så klart du kan linke, håper det går fint at jeg gjør det samme, for jeg kommer gjerne igjen!:-) Klem B:-)