mandag den 18. august 2008

Stranden ved Gl. SkagenHer er stranden hvor vi bader når vi er i sommerhuset. I dag ser det ganske ufarligt ud, men det er vesterhavet og det kan være lumsk. Vi finder masser af hulsten når vi er der. Og ellers så nyder vi det bare og bader og bygger sandslotte som havet henter.Hjemme har vi lavet lange snore med sten som pynt på husmuren. Og vi mindes så dejligt vores fritid i Skagen når vi går forbi stenene på vej ind i huset.

4 kommentarer:

Prinsesse Elin sagde ...

Hei hei Karen.
Takk for besøket på bloggen min. Ikke nok med at du er designer å desiger disse nydelige stoffene som jeg er en storforbruker av, så er du jammen dansk også. Kan det bli bedre. Klart du får linke til bloggen min. Det er bare hyggelig.

Ja som du så, så har jeg laget noen julestrømper med blondestoffet og lin stoffet fra stoff og stil. Jeg har også tenke å bruke blondestoffet som for inni noen vesker/ tasker. Disse skal bli gaver til minse søstre til jul.
Tror det kommer til å bli riktig flott.
Ha en riktig fin aften, å så høres vi igjen.
Elin:O)

borghild sagde ...

For en god idé å samle minner på!:-) Høres ut som et flott sommersted dere har også, og nydelige bilder du viser!:-) Klem B:-)

Charlotte sagde ...

Hejsa,
Jeg kom helt tilfældigt forbi din blog - og her ser jeg ordet "Skagen". Jeg selv er fra DK, så det var lidt morsomt, at læse i holder ferie hernede.
Så fint med stenene på husmuren, som minder jer om dejlige ferie i Skagen. Det er en god ide, synes jeg.
Vi har været i Italien i denne sommer, og der hentede min børn muslingeskaller ude i havet, som vi tog med hjem, og nu står og pynter i en glasflaske inde i stuen. Dejligt med disse ferieminder! :-)

Jeg ville bare lige sige "hej" her på din blog.
God dag til dig.

Charlotte i DK

Charlotte sagde ...

.... ser nu at du selv er her fra DK, hvor er det hyggeligt :-)