onsdag den 27. august 2008

Nemme tasker

I helårs boligkataloget hos Stof og Stil, hvor jeg arbejder, har vi lavet model til 2 shoppertasker. De er superlette at lave og kan jo laves i den farve og det mønster der passer. Jeg skal altså have fat i et mønster selv og se at komme i gang....Hvor svært kan det være?

5 kommentarer:

Caroline/drömlägenheten goes radhus sagde ...

Hej!

Vilka härliga väskor, och snyggt tyg!

Tack för din gulliga kommentar på min blogg. Gillar din inredningsstil, snyggt med svart/vitt och lite färg.

Min man och jag gifte oss i svenska sjömanskyrkan i Skagen för fem år sedan, så det var roligt att se dina fina bilder därifrån! Älskar erat badrum!

Må så gott!
/Caroline från sverige :)

Hilde sagde ...

Hei! En venninne av meg har laget en minishopper i voksduk stoffet. Jeg har brukt den kjempemasse. Veldig enkel å lage! Lykke til!
Hilde

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sagde ...

Hei, takk for din hilsen på min blogg.Ja kommer til å lage ett mer old style - baderom i det nye huset.Ditt badeværelse var meget fint !! Jeg har tenkt på noe i samme stil og vil ha frittstående badekar .Ønsker også hvite blanke mursteinsfliser på veggene.Kanskje jeg ska ha ett sort badekar.Men vi har også 4 gutter og må tenke barnevennlig og praktisk.Blir spennede ¨å se hva det blir. Jeg legger deg til min liste ? Ok ?

Vibeke sagde ...

Hei :0)

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min!Det var FLOTT at du fant meg for jeg falt pladask for bloggen din.Likte veldig godt stilen din :o)
Har fått så mye skryt for skjørtet som jeg har sydd i stoffet ditt :0)Jeg er så kjempefornøyd med det.Har liggende et lekkert stoff fra Stoff og Stil som jeg skal sy en tunika av,gleder meg.Det er en lekker aubergine farge med grå/sølvfargede "dråper" på.Stor takk for tipset om bestikket,det skal jeg se nærmere på :0)

Ønsker deg en fin dag.

☆Therese sagde ...

Hei, ja, de veskene er fine. Jeg har ikke prøvd å sy en selv, men det kan det gått hende at jeg snart gjør!!

Har nettopp sent avgårde en bestilling til Stoff og Stil, men det skal brukes til noe helt annet (det var i allefall meningen...) :O)
Ha en super duper dag.