tirsdag den 27. november 2012

Turen går til.....med børnene

Jeg har ikke været i mange storbyer med mine børn....besværligt, hvad er værd at se for små hoveder  eller andre tanker når at melde sig på banen før det bliver en realitet ????
 Men til Jul skal vi til USA og i den forbindelse til New York, bare lige for en enkelt dag.
Jeg kunne rigtig godt bruge en lille vejledning, som den har har fundet til Ferien med børnene i London, eller den  tidligere (af samme forfatter) om turen til Berlin.

Men står du lige har har lyst til en tur med børnene i juleferien er der måske hjælp at hente her:
For:

 nu rejser Ella Bella til London 
- opfølgning på succes-rejseguides for hele familien

Ella Bellas eventyr er en ny serie af rejseguides til børnefamilier, der ønsker kulturelle storbyoplevelser i udlandet. Den første bog, hvor turen gik til Berlin, udkom i juni i år, og blev så stor en succes, at 2’eren i serien – denne gang om LONDON – allerede nu er på gaden. Flere bind i serien er på vej. Den tilhørende blog kan følges på www.ellabellaseventyr.dk

Ella Bellas eventyr er en serie af børnevenlige rejseguidebøger til europæiske storbyer. 
Ella Bella og hendes families oplevelser er den røde tråd, der som en fortælling styrer læseren igennem (i dette tilfælde) Londons historie, kultur, seværdigheder, sjove anekdoter, parker og meget, meget mere!

Ella Bella og hendes familie besøger i London både de traditionelle udflugtsmål som Tower of London, Madame Tussauds voksmuseum og Tate Modern. Men også anderledes seværdigheder og steder som The Sherlock Holmes Museum, Camden Town Market og Battersea Park Children’s Zoo.

Ella Bellas eventyr kan bruges både af børn og forældre sammen, men også af børnene selv. Både før, under og efter rejsen. I forordet skriver tv-vært og foredragsholder Mikkel Beha Erichsen meget rammende: ”Så REJS! Og rejs med jeres unger. Lige pludselig er de blevet 14 år og vil meget hellere gå til klassefest og drikke Breezers. REJS… NU!”
Og den udtalelse sidder da lige i skabet hos mig med piger på 10 og 12 1/2 år.Universet omkring bøgerne er udviklet af Sara Helena Kangas, der er uddannet arkitekt og grafisk designer. Hun har eget firma i Aarhus. Sara Helena Kangas har med udviklingen af Ella Bellas eventyr, påbegyndt den serie af bøger, hun gerne selv vil læse – og som hun synes mangler, når man som familie vil rejse ud sammen. 

Du finder flere oplysninger her: 
Bl.a. også om : Paris, Oslo, Malmø & Barcelona.

De anbefales hermed varmt :)

3 kommentarer:

Christina sagde ...

Super cool, tak for tippet.

Lis sagde ...

Tak for tippet Karen.

Kh. Lis

Unknown sagde ...

Det lyder som en god undskyldning for at komme ud og rejse :)