lørdag den 28. april 2012

Bønner eller bønnepuré?


Iblødsætning, kogning og marinade....og det smager himmelsk.
men så var det lige jeg fik en puré på Café Grene i Aarhus, som jeg tror var lavet af den samme slags bønner.
Jeg skal have spurgt kokken hvordan han havde lavet det.
ELSKER ny udvikling af kendte ingredienser.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Lyder spændende. Håber du deler opskrift.

BrittB sagde ...

Jeg har brukt lite bønner i matlagningen. Hvordan tilbereder du en god bønne -rett? - fint om du deler en oppskrift som du anbefaler ;-) Fortsatt god lørdag!

Linen sagde ...

Jeg har lavet "humus" af dem, altså bønner, tahin, hvidløg, olivenolie, citronsaft og prikken over i'et var en ordentlig omgang frisk dild. Det kan virkelig anbefales

Karen Klarbæk sagde ...

Lyder som det jeg fik. <Jeg tjekker med kokken på mandag.

Karen