torsdag den 26. april 2012

Raw cake i køleskabet


En ny portion raw cake er i køleskabet, til glæde for kollegaer, døtrene, min mor og ikke mindst mig selv.
Har du ikke prøve dem endnu så kig forbi....nej OK det var min spøg :)
Prøv at lave dem selv i stedet. Her finder du stadig min opskrift på Raw Cake Brownie.


7 kommentarer:

skovlygaard sagde ...

Hej
Har luret på den kage en gang...tror jeg skal lave en, den ser rigtig dejlig ud;)
KH Sussie:)

HelleYvonne sagde ...

Vi har allerede lavet den to gange, og den er et kæmpehit hjemme hos os. Så Karen, tak fordi du har gjort os afhængige ;) Det er vigtigt at købe saftige dadler, fandt vi ud af, og en god kvalitet cacaopulver. PRØV DEN, siger vores familie i kor :)

From sagde ...

Den ser rigtig lækker ud :)
Det må jeg hellere prøve

Helle D sagde ...

GØR DET IKKE! Den er STÆRKT vanedannende! Jeg er afhængig....;-)

Anonym sagde ...

Åh som det frister, men hvor er det lige man/ jeg køber de der saftige dadler i Århus?
Hilsen den lækkersultne

Karen Klarbæk sagde ...

Dadlerne får typisk i ca. 600 grams æsker i indvandrer grøntbutikker. Det er ofte dem der har de bedste og mest saftige ihvertfald.

Tak for advarslen Helle....men jeg vil gerne lokke, når nu det er noget godt :)

Lav god aften
Karen

Helle D sagde ...

Hi hi - forståeligt! Folk MÅ bare advares om, at den er stærkt vanedannende....! Jeg har allerede spist mig igennem tre af slagsen! UFF ikke godt! - men nøj det er en god lille snack, når man liiige trænger til lidt sødt...tak for opskriften!Kan man ikke bilde sig selv ind, at det er en SUND kage?