mandag den 21. maj 2012

Verdens ende?

Sidst jeg var i Skagen var det uden børn. Jeg havde derfor rigelig mulighed for at løbe på rulleskøjter. Fra Gl. Skagen og til verden ende (Grenen)....ja, det kan da godt se lidt sådan ud ikke?

8 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg har lige været der. Der er fantastisk dejligt. Mine forældre bor i Skagen så jeg kommer der ofte og elsker at tage nogle dage i træk i det smukke område.

Karen Klarbæk sagde ...

Er født der, men vi flyttede derfa i 1972. Men derfor kan man jo godt komme tilbage....så ofte det er muligt.

Karen

Helle Marqvertsen sagde ...

Hej Karen
Pudsigt vi har lige været i Skagen i weekenden og netop været på dette sted og talt om præcis det samme. Talte faktisk om de havde husket at skrive på cykelstiskiltet i Tønder at den var blind i den anden ende ?? :-)
Det er en fantastisk by og det er altid skønt at være der.
Min mand er også født der, så familien skal jo besøges engang imellem, denne gang til hans bedstemors fødselsdag (94 år) på Østre Strandvej.

Tak for en altid hyggelig blog, jeg følger ivrigt med
kh Helle (Glostrup)

bruunsbolig sagde ...

....Skagen er så skøn......får vildt meget lyst til at kæresteferien skal gå til Skagen.......istedet for Sydengland.......kender du et romantisk lille logi for to?

Trine F sagde ...

Uh ha ja første billede er sådan lidt hertil og ikke længere agtigt.

Har aldrig været i Skagen, det er jo egentlig en skandale ;-)

KirstenK sagde ...

Det er så dejligt i Skagen..vi har familie der så vi kommer der også ofte, ville ikke gerne undvære det!

Anonym sagde ...

how i envy you! i haven´t been in years now and i miss it so much! i have a link to a webcam though and i look in every day...xo jo

Natasha @ Northern Light Design sagde ...

Hej Karen, har lige fundet dig via Sverige... ja, og jeg bor i Florida... :) Tak for gensyn med Skagen, jeg var der i begynnelsen af September last year sammen med min man. Dejlig mad, flot vejr og et par hyggelige dage!!