tirsdag den 8. maj 2012

Længes ???

Udsigten fra solnedgang klitten/kiosken i Skagen får mig altid til at længes.
Jeg ved ikke hvorfor eller efter hvad, (at finde vejen måske?) men bare bølgerne der kommer imod mig giver den følelese...måske det er barndommen i Skagen, min fars fortællinger eller bare elementet vand????
Hvad får dig til at længes?

4 kommentarer:

Mette Danielsen sagde ...

Sensommer aftener! De får mig til at længes efter "alt der var" og efter den årstid vi lige nu tager hul på:-D og som jeg hvert år synes farer forbi alt, alt for hurtigt.
(Og så står efteråret pludselig dér og lurer lige om hjørnet...)

Udlængslen trigges dog året rundt af bestemte lysindfald og dufte!
- Jeg kan få en klump i halsen af længsel efter det sus det er, at have en rejse til en ny destination foran mig. Det må komme igen - med tiden.

Marina sagde ...

Det kan jeg godt genkende. Havet og lange veje er to ting der skaber længsel i mig. Og den længsel tror jeg faktisk er god for det er den der vækker drømmene i os.

Ellen Kathrine sagde ...

At stå på store banegårde får mig til at længes. Efter ukendte steder i Europa eller endnu længere væk. Stammer vist fra min tid som aupair, hvor jeg altid gik igennem zürich banegård når jeg var i centrum af byen. Er siden blevet forstærket af interrailferier ud i det blå... på sporet af eventyret stod der på forsiden af mine rejsedagbøger dengang... nu er det meste planlagt, så måske er det spontanitet jeg længes efter. Tak for en dejlig blog, hvor du mixer livet i dine indlæg:-)

Jeanette Renting sagde ...

Hej Karen, jeg har noedt udsigten fra den samme baenken i forrige uge. Det var meget fint. Jeg bor i Holland, men kan Danmark saa godt lige, at jeg synes det er min anden "hjemland". Kaerlig hilsen, Jeanette. P.S. Jeg har set dig skating til grenen, sidste fredag.