mandag den 14. maj 2012

Et stort Cirkus?

Det ene store skønne cirkus besøger i løbet af forsommeren pladsen, tæt på Anna & Claras (og dermed også mit) arbejds-"hovedkvarter".
Så hvorfor ikke lige få Cirkuselementet med som dekoration på engangsgrejet til fødselsdag eller fest?
Jeg ELSKER CIRKUS. Store som små.
I min barndom havde min far os ofte med i cirkus. Nogle gange den slags, hvor det kun var mor og far og et par børn, der lavede alle numrene.
Er du til cirkus?

2 kommentarer:

Tina Dalbøge sagde ...

Desværre nej... Jeg er den sidste ud et kuld på fire børn så mine forældre "gad" ikke mere af den slags cirkus sammen med mig. Jeg var i cirkus første gang da jeg var 19 - og det er ligesom ikke kommet helt under huden. Jeg ville klart foretrække Zirkus Nemo - det er lige mig. :)

Susanne - Rumfang sagde ...

I min barndom tog vi gerne i cirkus når det var i byen - men det var ikke altid lige vellykket da jeg som helt lille pige var ret så bange for de dyr som løb løs rundt dernede i manegen ;) Jeg kom dog over det og med et kræmmerhus fyldt med popcorn i hånden sad jeg efterhånden ganske betaget og så til.
Sidste sommer fik jeg så muligheden for at komme i cirkus igen. Jeg havde egentlig ikke de helt store forventninger men blev positivt overrasket og jeg må indrømme at jeg stadig kan sidde og grine højt, se med store øjne og ikke mindst sidde med hamrende hjerte når det bliver lidt for spændende :) I weekenden var jeg også lige forbi Søsterne Grene og der røj de samme servietter i kurven ;)