torsdag den 1. april 2010

Tændstiksæske billeder

Fandt en del små forskellige minimotiver i en legetøjsbutik i München centrum. Det kunne jeg naturligvis ikke stå for :)

I dette "æskeværk" er påskeharefamilien ved at male påskeæg, så de er klar til på søndag.

Spændt på om påskeharen har husket mine piger i år?
Har I også påske-hare-rede-jagt hos jer

5 kommentarer:

Bloggen sagde ...

jeg har for andet år i træk, gemt æg og påskechokoladeharer i min søsters have, så hendes tre og mine to var i går på jagt (34 æg og 20 harer). I år fandt de alle, sidste år var der en snu hare der havde gemt sig så godt at der gik flere uger inden min niece fandt den. God jagt til alle de andre børn der skal finde gemte sager...

hanne ewald sagde ...

Ja ha .Påske haren kommer hvert år og lægger en masse æg og andet påskesjov rundt om i haven. Harens besøg var rykket frem til i dag, hvor farfar var på påskebesøg !

Claus Dalby sagde ...

Kære Karen,

Ja, vi må endelig ikke glemme at lege. For så kunne vi ligeså godt glemme at leve! Rigtig god påske til dig og tak for din store opbakning i mit forholdsvis nye blogliv.

Kh Claus

Unknown sagde ...

Ja, her er den vilde påskejagt overstået. Ungerne var overbevist om, at der kun ville ligge gulerødder. Yep, man får gulerødder, hvis man ikke har været sød..
Hehe!
Men ude i haven havde påskeharen sørme gemt en masse æg rundt omkring. Og det blev til en af de store Magretheskåle fyldt om til kanten!

Marina sagde ...

Påskehare er en meget stor ting i vores familie hvor alle børnene bruger lang tid på at diskuterer om de forskellige harer vi ser er påskeharen i forklædning. Hvert år sætter de karse ud til påskeharen og påkseharen kviteer med en stor æggejagt i haven hvor der er 10 pappåskeæg med indhold til hvert barn. Kæmpe hit. I år har vi haft mange gæster så alle påskelegene må nok vente til imorgen.


Håber også påkseharen fandt jer...