onsdag den 21. april 2010

Nisser på loftet?

Det kan godt være I tror jeg har fået rotter på loftet.....men det er rent faktisk bare nisser der lige er på visit et par dage. Jeg har travlt med at færdiggøre mit sidste julekatalog hos Stof og Stil, så jeg burde være i stemning. Min mor (som nogle af jer lige har mødt til blogtræffet) har nemlig været i gang med denne skønne nisseflok, hvoraf 2 skal bo her (hurra så kan jeg også nyde dem) og 3 skal bo hos hendes børnebørn i USA.

Nisserne er af øko-tricot og skægget er af pels og de er iklædt uldent strikket tøj og hørbukser. De er lavet efter Anne Meyers bog om "syede nisser", der for mange år siden udkom på KLEMATIS. Vi har lånt bogen på biblioteket, for den er udsolgt fra forlaget og Claus siger den desværre ikke bliver genudgivet.

Men så søde bliver de altså. Nisserne er syet efter Waldorf/Steiner dukkeprincipper og jeg har læst, at Anne Meyer har lært det det helt rigtige sted!

Jeg kender nogle piger der bliver glade her i Danmark. Og 3 skønne børn i USA der bare venter på lige nu, at mormor skal komme på besøg.

Skulle hilse og sige fra min mor at der IKKE bliver sat nogen til salg, hverken her, eller på næste julebasar...dertil tager det ALT FOR LANG TID :)


Men du kan endnu låne bogen på biblioteket og prøve selv.
GLÆDELIG JUL.

16 kommentarer:

Ingrids mamma sagde ...

Det nærmer seg jul, for hver dag som går :) Men først skal det bli godt med litt sommer. Her i Norge kom det faktisk noen snefnugg ned fra himmelen idag, hvite og fine uten aske på... Disse fantastisk søte nissene minner meg om "Isolde-nissene" som mange med meg har sydd her hjemme. Jeg husker ikke hennes etternavn så sent på kvelden, men bøkene hennes er fantastiske, spesielt på grunn av de fantastiske kleskolleksjonene som nissene har blitt velsignet med. Nå fikk jeg lyst å finne frem strikkepinnene og symaskinen igjen. Takk for en nydelig blogg! Den inspirerer i hverdagen :)

Eva sagde ...

Hvor er de skønne! Sådan en nisse ville jeg gerne eje. Din mor er da vældig dygtig, og sikke heldige børnebørnene er.
Desværre har jeg vist ikke tålmodighed til selv at gå i gang.I hvert fald ikke i år, men jeg vil huske på det, hvis jeg pludselig får god tid.
God jul :)

Birgitte sagde ...

Jamen ikke mindre end fantastiske er de. Åhhhh altså hvor er de søde. Pigerne er vel også helt vilde med dem!!
God dag kære Karen.

Karin sagde ...

Hvor er de søde. Jeg kan godt forstå at pigerne bliver glade for så skønne nisser, de er helt fantastiske.

KirstenK sagde ...

Det er godt at være i god tid, så også glædelig jul til dig...

Unknown sagde ...

Hi hi :-)
Din mor er godt nok en helt særlig kvinde.

Linda sagde ...

Veldig fotte nisser:-) Nå blir nok jentene glade!

Therese sagde ...

Ja, man kunne jo sagtens blive i tvivl om julen sig nærmer, med det vejr vi har haft de sidste par dage (læs: SNE!)Virkelig flotte nisser din mor har lavet,man kommer da lige lidt i stemning - selvom jeg glæææder mig til foråret/sommeren rigtig slår igennem ;o)

tusindfryd sagde ...

De er bare lige i øjet og du er dejlig kugleskør :-)

Glædelig Jul Kaære Karen

Line sagde ...

De er skønne, hvorfor altid gemme dem væk når julen er slut? Min mor har én nisse hængende på sin væg hele året rundt. Den er så smuk og det er alt for trist at putte den i en kasse. Synes det er sådan en fin lille ting at have sin helt egen hus nisse! Året rundt vel at mærke.
Kh Line

Hilde sagde ...

Kjempefine nisser! Alltid så koselig med ting som er laget av en i familien. Lykke til med katalogen. Jeg gleder meg til den kommer, selv om julen akkurat nå virker veldig langt unna.
Ha en fortsatt fin dag.
Klem, HIlde

Helle : sagde ...

Nøj de er skønne, kan godt forstå at de ikke kan købes. Sikke et arbejde der er lagt i dem. Hils din mor.

Malene sagde ...

De hænder er så fint lavet. Godt håndarbejde!
Kh. Malene

Fru Larsen sagde ...

Hvor er det nogle flotte nisser din mor har lavet. Det gør ikke noget hvis en sådan flyttede ind på mit loft.... Hvor er de skønne:)

Mette sagde ...

Du kan godt hilse mor og sige, at jeg er helt og aldeles nisse-forelsket til langt op over begge ører. Endnu et stykke fantastisk arbejde fra mormors kreative hånd. God weekend, søde.

En fugl i hånden sagde ...

Hej Karen

Hånden på hjertet, så HADER jeg faktisk nisser lidt... Købte sidste år to kravlenisser fra Maileg, og de er de første, der er her i husholdningen... de er "IKKE GRIMME", hvis man kan sige det sådan, og jeg tænkte vel, at nu jeg har børn, så BØR der være nisser i huset ved juletid... lidt i alt fald... ;)

Men din mors nisser - DE er altså lækre... nissehad eller ej... :)))

KH Helle