mandag den 19. april 2010

TAK til jer alle (og hittegods)

Jeg ville SÅ gerne sætte mig lige nu, og sende jer alle en personlig hilsen, og en tak for en fantastisk blog søndag, men jeg må sande at er for træt. Så træt at jeg vil gå i seng før midnat, meget mod sædvane.

Jeg ved godt jeg skylder jer en liste på hvem der var med, så vi med sikkerhed kan finde og genfinde hinanden i blogverdenen. Den skal nok komme, men først når jeg har sovet ud. Jeg håber på jeres forståelse.

Jeg vil også bringe en tak for ALLE de gaver jeg fik i løbet af blogdagen. Det var slet ikke meningen jeg skulle begaves. Blev undervejs i tvivl om, om det var min runde fødsesldag og jeg bare ikke havde opdaget der var gået syv år sådan "vupti".... Alle gaver var særdeles velvalgte og varme. Og jeg tænkte flere gange forundret: mon jeg har skrevet på bloggen at jeg er vild med dette eller hint.... for hvor kan I mon vide det fra?
Tænk så meget vi ved om, hvad hverandre glæder sig over, uden at vi måske har mødt hinanden før? Blog land er forunderligt.
(Har som eksempel valgt at vise svampegaven fra Malene / Malenes hverdage da den på en eller anden måde helt enestående kan beskrive hvad jeg mener her ovenfor)...Tak søde Malene!

En havde velvilligt udlånt sine tusher...dem sender jeg gerne snarest til ejermandinden for de blev glemt, sammen med garnnøglet som måske er Wenches?
Giv lyd hvis det er dine sager!

Og en STOR STOR tak skal lyde til Claus Dalby, som havde skænket os hækleskoler, til min mor for at stå med mad og kager m.m. og til dem der sprang til hjælp i køkkenet. (Müsli-bar opskriften finder du via dette link). Hjertelig tak til Wenche for uvurderligt samarbejde og deltagelse i projektet, til Tanterne fordi de er med med deres "lækkerier" og venlige hjælp til at få arrangementet på skinner og sidst men ikke mindst:

TAK til alle jer der ville deltage. Komme kort- og langvejs fra. Være aktive med og i workshops.
TAK for jeres positive indstilling. Det har været en stor stor fornøjelse.
Håber der er andre, der har fået lyst til at lave et næste træf.....(det må for min skyld gerne være snart :) )

14 kommentarer:

Rosanna sagde ...

Det lyder som om I har haft en FANTASTISK dag - øj, hvor ville jeg gerne have været med! Det var der bare ikke mulighed for, så jeg håber at du laver sådan et træf igen på et senere tidpunkt

Hanne sagde ...

Tak for en frydefuld dejlig dag.
Sov godt :)

Unknown sagde ...

Kære Karen.
Jeg må allerførst give dig et KÆMPE KLAP for en ganske skøn søndag. Og sikke et arbejde, du havde lagt i det. Det var intet mindre end imponerende. Bliver helt "blød i knæene" , når jeg ser så mange engagerede og skønne blogQuinder samlet på et sted. Quinder som kan, vil og GØR en masse ting. Det er toppen af inspiration.
Så endnu engang kære Karen. Fantastisk at du GAD sparke et sådant initiativ igang.
Hilsen Rikke
(Ps. det er mig, der har glemt tusserne...fedt at du reddede dem. Kald det bare Ammehjerne, men jeg glemmer ALT these days. Og så er det godt, at nogen omkring mig husker)

Helle : sagde ...

Skøn skøn dag som bare var alt for hurtigt slut, tak fordi du fik mig overtalt til at deltage.

Tak fordi du havde overskudet til at samle os og give os sådan en uforglemmelig dag.

Sov godt !!!

Belinda sagde ...

TAK for en rigtig god dag!
Tak fordi dig, din mor og alle jer andre har haft lyst og tid til at arrangerer sådan en dejlig dag.
Nu fik jeg lært lidt hækling og har lavet min egen version af dit armbånd, som du kan se på min blog :)

Majline sagde ...

Tak for opskriften på myslibarerne, den må jeg virkelig prøve en af de næste dage... uhm...

Annchen sagde ...

Tusind tak for en skøn dag Karen.. Lækkert at du og alle dine skønne hjælpere gad sætte alt det i værk for vores skyld!!
Det var fantastisk, overvældende og virkelig bekreæftende at se så mange kreative piger samlet..
Ingen hast med lister osv. - i seng med dig..;)
Jeg håber også der bliver gentagelser - det var en oplevelse!
Kh Anne

Anonym sagde ...

vil også 'smide' et TAK...for en fantastisk velarrangeret søndag!...for inspirerende sniksnak!...for ûberlækker spise!...for indvielse i krea-kvinde-blog-verdenen!...for at berette en nysgerrig sjæl om fremtidsplaner!...for familieforøgelse-denne tak er til Wenche ;)...for,tjahh...bare tusind TAAAAAAAAAK!
hilsner fra blog-debutanten Rikke

LisBethLys... sagde ...

Hej Karen! Tusind tak for en uforglemmelig dag! Hovedet summede af lyde og indtryk resten af dagen... Har slet ikke haft tid til et blogindlæg endnu... Det kommer nok først i morgen! Men i hvert fald skal jeg lige rundt omkring herinde og sige tak... specielt til dig og din mor!
Jeg er med på en kreadag i det midtjyske, evt. under mere intermistiske former... Jeg tager hatten af for dit kæmpestore og meget flotte arrangement, men det kan jeg vist ikke leve op til... Hvis vi blot er nogle få, kan vi måske mødes privat? Mette B er i hvert fald med, og måske også Maria Kirkeby.
Kh. LisBeth.

Bloggen sagde ...

ej jeg ville gerne deltage i et blogtræf, måske her i København??? Hvad siger i andre?

Villa Ko sagde ...

Jeg siger også tak for sidst! Det var en rigtig hyggelig og inspirerende dag. Jeg har da helt fået hækling på hjernen... skal mindst have et armbånd til hver ugedag :-)
Mange hilsner fra Jette / Kamma og Ko / Kammas Univers

Jytte sagde ...

Jeg vil også takke for en dejlig dag :)
Jeg forstår godt hvis du er træt Karen, for sikken et arrangement du havde stået for, det var da helt fantastisk !!
Mange hilsner Jytte

Julie sagde ...

Endnu en gang mange tak
Jeg tror faktisk garnet er noget min mor har glemt? Spørger hende lige...

Tina sagde ...

Kære Karen
Tusind tak for den dejligste, hyggeligste, sjoveste og kreative søndag.
Det var så fint arrangeret - og sikke et stort arbejde det må have været.
TAK til dig, Wenche, din mor og tanterne!

Det var rigtig dejligt at møde dig. Du er lige som jeg havde forestillet mig. Lysende, sprudlende, varm, snakkende, omfavnende og enormt behagelig at være sammen med.

Jeg havde en skøn eftermiddag....tror jeg brugte mindst halvdelen af dagen på at hækle det armbånd, og da jeg kom hjem måtte jeg lige hækle et mere for at se om jeg kunne huske det. Det kunne jeg :-))

Jeg håber vi mødes igen en anden gang!

Vil du være sød at sende mig en mail med din adresse?

Knus fra Tina
tina_kjaergaard@hotmail.com