tirsdag den 20. april 2010

Ringen er sluttet

Tænk at de søde damer, der driver Tante Grøn, vil bruge deres søndag sammen med os. Sætte en hel dag af, lave en masse forberedelse forud og give deres viden fra sig, sammen med adgangen til "lækkerstilen" som jeg ynder at kalde det der bare lige er en tand bedre end alt det andet.

Før var jeg strikkegarnskunde i butikken og boede i Odense, men som tiden har udviklet sig (og mig) er jeg stødt ind i damerne igen fra Jyllandsiden, og vi er begyndt en kommunikation, der har ført til stor fælles glæde. Jeg har altid følt en stor samhørighed med damerne bag butikken. Hvor er det dejligt, at "dem der står bag" er den slags mennesker der vil dele, dele ud og være med. Man kunne jo sige: "de sælger jo på den måde".....men jeg vil fristes til at sige, at selvom man er "købmand" kan man jo godt gå til bal med kunderne i byen, ganske som i de gamle danske lokalsamfund.
Jeg elsker jer for, at ville være en del af vores krea-fælleskab søde tanter, og tak for den skønne ring.

6 kommentarer:

Helle : sagde ...

Wow Karen den er bare skøn, og så er den da lige dig :-)

Annchen sagde ...

Den er godt nok fin..:)
Jeg er også meget imponeret over alle deres fine ting, at de ville bruge søndagen på at 'give videre' og ikke mindst deres engagement.. De udstrålede virkelig varme og overskud.. Søde søde piger!
Kh Anne

LisBethLys... sagde ...

Ja, de var virkelig med til at hygge om os allesammen, og jeg tænker da også, at det må give dem meget med hjem, at se og høre, hvad potentielle kunder går op i... Win-win..

Tina sagde ...

Det var så skønt de kære tanter ville være med. Jeg mener min tålmodige "hjælpe-tante" hed Ann, og jeg skylder hende alverdens tak for hækle-hjælpen. Tror hun fik sig et billigt grin over mine hækleteknikker....men det lykkes til sidst. Sødt væsen, var hun :-)
Knus Tina

LUPINUS SALON sagde ...

Liebe Karen, das ist ja ein wunderschöner Ring!!! Die google Übersetzung macht es zwar immer recht schwierig, dafür aber immer sehr lustig, denn meistens sind die Übersetzungen sehr komisch, nicht immer werde ich schlau daraus, aber amüsant ist es immer. Ich bewundere echt, wie oft und regelmäßig Du neue Artikel einstellst. Meine Mutter häkelt mir gerade viele, viele Armbänder in allen Farben und Breiten und wenn ich dann von Wenche die Knöpfe hab freu ich mich schon jetzt riesig auf das "verteilen" Ich liebe es einfach, schöne Sachen zu verschenken!
Liebe Grüße von Antje

Unknown sagde ...

Hvor er den smuk.
Please - please - please røb et link :)
Vh Louise