søndag den 25. april 2010

Nye armbånd

Jeg har holdt knappesortering i dag, for at finde knapper til den nye type armbånd jeg laver.
Natur med en lille smule neon... me like!


Synes det er sjovest at lave med gamle knapper, som jeg bl.a. klipper af tøj der kasseres, eller hentes i genbrugsbutikker. Min knappesamling er stor og var indtil for et par timer siden meget rodet.....flere billeder senere.

9 kommentarer:

Linda sagde ...

Du lager så flotte armbånd:-) Tror jeg skal prøve å hekle meg et sånt:-)

LisBethLys... sagde ...

Ja, knapper kan man altid sortere... Jeg ryddede groft ud i min samling for nogle måneder siden, og overskudet har mine børnehavebørn nu i et stort fad. De bliver af og til sorteret efter størrelser og farver, og hver dag ryger der en del, når børnene syr knapper i deres armbånd. Knapper er skønne!
God søndag til dig!
-LisBeth.

Charlotte sagde ...

Ja, de er da så fine de armbånd. Tror altså snart, at jeg må give mig i kast med et. Det virker som et overkommeligt "hyggesofaprojekt" :)

Nina sagde ...

Sådan en knappesorteringstur var jeg også igennem for nylig. Nu er de alle sirligt ordnet i kasser med små rum. Det er skønt! Fine nye armbånd - det er skønt at se variationen i hæklerierne rundt om på nettet!

Unknown sagde ...

Ser meget indbydende ud med de hvide knapper i glas !
Og et lækkert armbånd :-)

sean the prawn sagde ...

I love this braclet.great crochet.

formigrafisk sagde ...

Tenk, at opp gjennom alle tider, har barn lekt med knapper på en eller annen måte. Det er en fin tanke og følge, når man går igjennom sine egne knappesamlinger.
Noen enkle, noen flotte, noen med farge, noen med mønster, noen store og noen små. Sånn gikk kanskje sorteringen i knappeleken også.
De små var barna. De store knappene var de voksene. Den med mønster var den fine fruen. De riktig flotte var filmstjerner osv. osv.
Ja, her kom jeg et stykke tilbake til barndommen :D
Takk for avsporingen!

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

ja man kan let lade sig distrahere når der er gode sager inden for rækkevidde. Fik en masse knapper af min mands mormor for nogen tid siden, ja en helt lille kommodeskuffe. har lavet et indlæg på bloggen. men i denne kommode var det rene guf af gamle skønne knapper i fantastiske farver....lidt slik-agtige....
Stine:)

Tina sagde ...

Uhm - dine natur/neon armbånd er altså lækre :-))
Jeg venter på en mail fra dig med din adresse :-)

Kh Tina