søndag den 14. februar 2010

Sættekasse for os tekstil elskere

Helt ærligt. Jeg er vild med tapet. Det har bare det minus at det klistres på 1 gang og så er det lidt svært at genbruge. Nu kommer den nye sættekasse. Den for os der vil kunne forandre og lave "dagens opstilling", genbruge og farvesætte på en ny måde...for os der samler tekstiler.

Køb en plexiglas kasse med rum fra MUJI. Der er forskellige størrelser at vælge imellem.
Og skulle du blive træt af tekstilsættekassen, kan den jo indeholde knapper, sytråd etc.
Klip stoffet i størrelse efter rummet og læg det flat som det lille orange stykke her.(Eller lim evt. med dobbeltklæbende tape). Du kan også bare folde dine yndlingsstumper og bytte dem rundt efter behag.

" Sættekassen" finder du HER.

Og m.h.t. et blogtræf her i midtjylland, så arbejder vi kraftigt på sammen Wenche og jeg.
Vi skal nok snart melde ud hvor og hvornår og hvordan. Og det er jo ikke KUN for os her i midtjylland. Andre er også velkomne. Men vi vil da gerne have tilkendegivelser om interesse a la dem der allerede er kommet.....bare så stedet ikke er for småt.

10 kommentarer:

Villa Ko sagde ...

Jeg er skam også stadig interesseret i et blogtræf. Jeg bor ude vestpå, men kommer gerne til Viborg, Århus, Silkeborg eller hvor det måtte blive, hvis datoen lige passer ind i programmet :-) Hækling vil være super. Retrostoffer interesserer mig ikke, men det skal jo ikke afholde andre fra at bytte.
Jette / Kamma og Ko

Anonym sagde ...

Sikke en fin ide...jeg kunne godt tænke mig at komme med til blog træf, bor selv i Randers området...så jeg er da helt bestemt interessert i at vide hvor og hvornår det foregår - og vil også meget gerne bidrage med noget hvis der kan være behov for det:-)
Kærlig hilsen
Malene

Iisager sagde ...

Rigtig god idé med et blog-træf i Midtjylland. Jeg bor selv i Silkeborg. Jeg kunne godt bruge nogle hækle-fif :-)

Unknown sagde ...

Eeeeij altså! Efter jeg har fundet blogland så er mit dankort rygende varmt hver eneste dag.. Og nu også de her sætterkasser, som jeg længe har ønsket mig. Og de var jo billige i forhold til dem jeg har set i butikkerne. Tak for linket. Men jeg må hellere få mig et nyt dankort hvor jeg ikke kender kortnummere udenad, for ellers går jeg da snart konkurs :)
Go søndag!

Kolorista sagde ...

Dejlig idé med jydetræf - Århus er perfekt location, syns jeg :-) (men kører også gerne længere, selvfølgelig!!!) Kh og go søndag - Lisbeth

Westmose sagde ...

Hej Karen - Jeg deltager meget gerne i et Blogtræf. Om det er stofbytte, hæklekursus eller bare at mødes gør intet for mig jeg deltager no matter what :-)Kh. Mette (Bor i Kolding)

Mette sagde ...

Jeg tror også godt, at jeg kunne fristes.

Margith sagde ...

Jeg deltager også gerne i et jysk blogtræf.

frkmus.dk sagde ...

Syntes det lyder som en fantastisk ide med et blog træf her i det jyske. Vil helt sikkeret gerne være med

Hilsen Gitte

Malene sagde ...

Jeg vil også gerne bakke op om et blogtræf - og både stof-bytte og hækle fif er jeg meget interesseret i. Jeg bor selv i Sønderjylland men kører gerne efter det, hvis datoen passer ind i mit program:)
Er spændt på at høre hvad det bliver til.

Kh. Malene