torsdag den 4. februar 2010

Så åbner ballet....

Det jeg nok har glædet mig allermest til selv at få fingre i er slet ikke mit design. Måske netop derfor. Jeg har haft Sara/Minimega i gang og det samarbejde er der kommet den skønneste 100% økologiske svampe serie ud af.

Sara kan altså noget helt særligt. Se bare hendes blog, som rigtig mange her i blogland allerde kender.
Stof og Stil Katalogerne er ude. Hjemmmesiden åbner i dag (om et par timer) med alle de nye metervarer, så også dem der bor langt vækfra stof og stil kan få fat i sagerne.
Svampene findes naturligvis også i blå.
Jeg kan ikke tage æren for modekataloget. Det er Anne/Dorthes job. Men Bolig, der "regerer" jeg lige så meget jeg får lov til.

20 kommentarer:

Tine sagde ...

Jeg siger bare nam nam til det katalog. Hold da op hvor er der mange flotte ting. Tror vist lige jeg skal i gang med bestillingerne...
kh Tine

mette b sagde ...

Uha, så er det dagen, hvor jeg skal svinge med dankortet her ved skærmen. Jeg bilder mig selv ind, at det er billigere at købe over nettet, da jeg jo ikke sådan bliver fristet over evne, men kun køber det, jeg har brug for....

God dag til dig :)

Fru Thornholm sagde ...

Sikke mange fine farver. Jeg skal også i gang med dankortet, helt sikkert... skal bare lige vælge først, og det bliver nok svært. Uha, der er meget fint!
Kh Stine.

Anne O sagde ...

Ihhhh det glæder jeg mig til at se! Har lige smugkigget og det ser godt ud. Tillykke med det. Kh Anne O.

Ulla V. sagde ...

Karen, Karen, Karen! For filan hvor bliver du årsag til mange stofindkøb!! Ved et hurtigt blik på stoffet i boligbladet, har jeg spottet de første 15 print jeg gerne vil (må!) eje. Hvor bliver man da bare glad af at se på dit arbejde. :))

Fruens univers sagde ...

Det er simpelthen så flot - og sikke flotte farver. Åhhh, hvordan skal jeg dog vælge - jeg kunne jo bruge det hele... Mange hilsner Dorthe :-)

Mie sagde ...

Det er så flot og dejlige forårsfarver. Man får helt lyst til at bestille én af det hele :-)

Tina sagde ...

Ihhh har lige smugkigget katalogerne på nettet, og der er såååå mange af stofferne jeg skal have. Er da total vild med svampestoffet i de friske forårsfarver til min lille pige, og med en lillebror i maven, skal der syes en masse i det blå svampestof :-))

Hvor meget har du egentlig en finger med i spillet? Jeg tænker her på design af stoffer, udvikling af mønstre og opsyning af modellerne og de andre krea-ting der er i det skønne boligblad? Sjovt nok køber jeg altid mest stof fra boligbladet...til at sy tøj i :-))

Hvor jeg glæder mig til at kataloget lander i postkassen. Mon det er i dag?
Det er altså noget andet end at sidde og se det på nettet.

Kh Tina:-)

Lene´S sagde ...

.Jubii....så er katalogerne på vej, og så er det FORÅR..selvom det nu er mest hvidt udenfor! Hmm...så er det godt at handle "stoffer" så humøret bliver højt...glææææder mig til at se og bladre. Det bliver garanteret slidt helt op ;o)

Fru Melgaard sagde ...

Uha I´m in love!
Elefanter, svampe, aber, fugle, æbler og skønne farver.
Dankortet bliver glohedende lige om lidt:o).
Vh. Louise

☆Therese sagde ...

Katalogene kom i posten for 2 dager siden og de er bare flotte!!
Finner masse jeg har lyst til å kjøpe, må bare finne ut hva jeg skal sy og eventuelt hvor jeg skal ha det ;o)

Else Marie sagde ...

Jeg er så imponeret, det giver mig en masse energi at se på de vidunderlige mønstre og dejlige farver. Jeg må igang, dejlige fisk dem vil jeg helt sikkert starte med. Og derefter..

Kh elsemarie

Differentia sagde ...

Uha Karen, der var du lige årsag til et rødglødende dankort :-)
Jeg kan slet ikke vente til de mange fine stoffer ankommer. Desværre var nogle af dem, jeg allerhelst ville have i restordre og andet kunne jeg ikke længere finde på hjemmesiden. Mon man kan finde noget af det i butikkerne?
Kh. Mette

Anonym sagde ...

efter at have studeret katalogerne på nettet er jeg da vist nød til at vende den fysiske butik i Herning i morgen... for hvor er der mange flotte ting ;)

Trine

Ida sagde ...

Gratulerer med dagen.. kan man vel nesten si :-) Har selvsagt vært på toff og stil i dag, og fått handlet inn en start.. jeg kan ikke ha FOR mye eyecandy stoff liggende, for da blir jeg ukonsentrert .. hihi:)
De fiiiine soppestoffene var desverre ikke kommet til S&S i dag, og de ansatte var ikke happy for det akkurat! Men de var ventet rundt om hjørnet !

Snakket med en av dem som jobber der i dag, og hun kunne fortelle meg en meget personlig og fin historie bak ett av stoffene. Faktisk ett av de bestselgende, og Karen jeg syntes det er helt fantastisk. Jeg snakker selvsagt om det FINE stoffet med avistrykk og gamle brev. :) Jeg har settpå det tidligere, men ikke helt funnet 'meg' i det. Det er kanskje noe for dominerende for stilen min, men jeg har SÅ lyst å lage noen multiposer til mamma, for hjemme hos dem passer det så bra!

Boligkatalogen syntes jeg forresten var kjempeinspirerende. Jeg liker SÅ godt at dere følger trendene som er nå. Dere har klart å finne en fin miks av det moderne, det søte og romantiske retrostilen (som er inne for FULLT!) og litt av det ordinære som jeg føler 'alltid' har vært der (det er jo viktig å få det med også!). Syntes også det er så gøy å se hvilke møbler dere bruker i utstillingene, bare det er også en stor inspirasjon!

Nå gleder jeg meg til fem uker ferie, og MANGE dater med symaskinen :) Har allerede laget en oppslagstavle av det fine stoffet med ugler, sopper og herlig eventyr :)

Stor klem fra Ida

Annchen sagde ...

Endelig hjemme fra arbejde og benene oppe - godt anrettet i sofaen og med to fantastiske kataloger i hænderne..!! Hvor er det bare nogle skønne ting du og de andre har tryllet frem til os..:) Jeg er fristet over evne..;)

Glæder mig til at lege med de nye stoffer..

Kh Anne

Marie-Louise sagde ...

Tillykke karen.
Det er et virkelig flot katalog :-)Minimegastoffet er godt nok også ren lækkeri. Uh, sikke mange behov man pludselig kan få;-)

Karen Klarbæk sagde ...

Hej søde blog"venner" og tak for alle de skønne kommentarer.
For lige at gøre det klart (for dem der spørger) så er jeg ansvarlig for boligkataloget.
d.v.s. for HVAD sortimentet består af, hvilke farver metervarer/mønstrerne vi har, hvilke modller/ideer vi sælger og hvordan det er stylet og fotograferet i boligkataloget. Derudover designer jeg selv en del af mønstrene (for så bliver de som jeg tror de fleste synes de skal være)Og nogle gange køber vi ideer af andre designere, som Minimega her er et eksempel på.
Derfor skriver jeg altid "mit" om kataloget...selvom der er mange andre i virksomheden der gør noget....en fotograf, en systue der syr modellerne, en mønsterafd. der laver mønstrene til at sy efter, en der samarbejdes med om indkøbenes størrelse, o.s.v.
Men "trend"...opbygning, lay out o.s.v. laver jeg ideerne til.
Hvor er vi (og I ) på vej hen o.s.v.
Og det giver en hvis EJERFORNEMMELSE... :) Og er det sjovt?....ja, herligt!

Tina sagde ...

Kære Karen - tusind tak for dit svar mht. boligbladet :-) Mine blade kom ind af døren i morges - og for søren hvor jeg bare vidste jeg ville finde mange flere stoffer jeg skal have, bare ved at kigge i bladene i stedet for.
Boligbladet er en NYDELSE :-) Jeg er jo ellers slet ikke til blonder, fransk landstil og andet som er mere ovre i den romantiske afdeling, men er til sort/hvid, kølige designermøbler og alt som er firkantet og skarpt i designet. Jeg ejer INTET som ikke har en praktisk funktion - sært egentlig!?

Men det er kun mig (og min mand) som har det sådan...

Når det kommer til børnene, så kunne jeg købe alt i kataloget som har bare lidt med børn at gøre. DE må gerne få masser af ting uden funktion, pynt, og en masse farver og knald på. Der findes nok et lille bitte farverigt hjørne i min sjæl som egentlig er rund, blød og farverig :-) Jeg NYDER jo også for vildt alt det i krea-kvinder laver derhjemme og viser frem herinde. Lapper patchwork, hæklerier o.l. i mig :-)

Nå, det blev vist lidt langt. Det jeg egentlig bare gerne ville sige var, TAK for et lækkert katalog. Der er lige så meget inspiration i det, som i et godt boligblad :-)

Knus Tina - og god weekend :-)

GrundGlad sagde ...

Jeg synes, I har været rigtig dygtige; fik katalogerne ind ad døren i dag og har ikke kunnet løsrive mig hele aftenen. Så nu er der afsendt en bestilling på lidt af hvert, og jeg kan næsten ikke vente :-)