torsdag den 4. februar 2010

Passion for pink

En god veninde, der er tæt på mig i dagligdagen, kender min svaghed og passion for pink.
Måske hun havde set mit "pop pink" gummicover til min iPhone....for jeg har fået et langt sødere af hende, af dem fra Nordal.

Dåsen her er da "lige i øjet". Endda forsynet med et Pantone yndlingnummer
...nåh ja, farven er pink.
Og sidst men ikke mindst har jeg fået en guldgrube af en skønt fotograferet bog. Cath Kidstons: "Print". Fotograferet af selveste danske : Pia Tryde. Se mere her. Jeg drømmer kun om en sengeplads med en god læselampe og masser af tid.

PS. Naturligvis under min dyne med Lene Bjerres skønne PINK ROSER, fra dengang jeg var designer/indkøber der.
Vores Karoline blev 10 år i dag. Så vi har holdt en lille fest herhjemme i aften, med gæster fra nær og fjern.

11 kommentarer:

Differentia sagde ...

Godmorgen Karen!
Tilykke med din datter. Håber I havde en dejlig dag.
Sikke fine gaver du har fået, skønt med gode venner, der ved hvad der lige er noget for én.
Rigtig god dag!
Mange hilsner
Mette

Unknown sagde ...

Et forsinket tillykke med din store datter :-)

Anette Rasmussen sagde ...

Hej Karen, tillykke med datteren. Jeg må lige rose dit arbejde i stof og stils katalog. Jeg måtte straks ud efter det i går så snart jeg havde tid. Jeg har bare en lille forespørgsel/ide til næste omgang måske... Jeg savner noget boligstof/sengetøjsstof til seje drenge.. det er der ikke så meget af.. Drenge på 7 er altså ikke vilde med små søde aber eller svampe... Kan du måske præge det lidt i retningen af drager eller kranier eller sådan noget?? Ellers super fedt for os der elsker pink og glade klare farver. Vh Anette

fru westerskov sagde ...

Tillykke med datteren.

Dine hæklede armbånd breder sig som ringe i vandet.
En af dem jeg knipler sammen med kom hen til mig i aftes (hun er folkeskolelærer) og fortalte at hun nu har sat sine elever til at hækle armbånd efter at hun havde set dem på min side :)

God weekend.

Mette sagde ...

Ja, jeg gad godt have taget forrige weekends skønne dyne-roser med mig hjem! Forsinket til lykke hvis gårsdagens mail gik tabt igen. God weekend.

PUK sagde ...

Tillykke med din datter i går. Jeg var også ved at købe Kath Kidstons "Print" på bogudsalg, men så valgte jeg alligevel at lade den ligge. Den passer fint ind i din pink passion:)
Hav en dejlig weekend.

www.frunielsen.com sagde ...

Karen jeg har det som dig.
Jeg elsker pink,-- og engang imellem er den lidt væk men ikke helt og ligenu er den bare så meget fremme i mit hjem. Og jeg elsker den varme farve, jeg har faktisk købt en uldfrakke iår i den farve og jeg er når jeg selv skal sige det smækkerlækker jeg bliver ihverfald lagt mærke til
fru nielsen

Linnea skriver: sagde ...

Tillykke med datteren din. Ser spændende ud med den bog. Har hverken hørt om forfatter eller fotograf før. Har nu bestilt bogen hjem - heldigvis har det lokale bibliotek den. Så kan det være jeg køber den senere;-)

kreativekreationer.dk sagde ...

Super bog...har den selv. Og bliver altid i godt humør og fyldt med ideer til udsmykning og prints når jeg kigger i den. God fornøjelse med den Karen. V/ Katrine, kreativekreationer.dk

hanne ewald sagde ...

Tillykke Karoline :-)

Signe sagde ...

Kære Karen. Fantaaaastisk Pantone-dåse, tænk, at de også laver sådan nogle. Mon du allerede har et salt-/peberkværnesæt i din farve? Tak for gave-bogen, den er kommet frem og er skøn. Glade hilsner, Signe.