mandag den 1. februar 2010

Blogvenne-gaver

På min herlige blog-venne-week end fik jeg disse skønne gaver. Et lommetøklædeetui Mette selv har lavet i det sødeste stof jeg kan komme i tanke om. (Læs: der er svampe og mariehøns og bambier i et og samme mønster så bliver det jo ikke bedre vel?)

Og så har hun også været i gang med noget der kan skære, et viskelæder, tryksværte og en fin notesbog, der nu er blevet endnu smukkere og mere personlig.

Den slags mennesker "samler jeg på"....også fordi hun er sød og lyttende, fortællende, oplevende. Og så var det RIGTIG RIGTIG hyggeligt, selvom vi desværre skulle undvære Wenche.
Tak Mette fordi du ville dele en week end.

5 kommentarer:

www.frunielsen.com sagde ...

Hejsa Karin!!!
Jeg syntes lige du skulle kigge på min blog,-- jeg har broderet nogle fede notesbøger i eget vævet stof,--en rigtig blære bog,-- jeg har også lavet nogle bøger af et stykke stof jeg havde vævet som bare lige var glemt,- nu noget meget meget smukt,-- jeg er vild med at være kreativ,-- efter mange år med sygdom,---som jeg ikke er helt ovre,-- men jeg er på vej,-- juhu,-- efter mange års stress,---

www.frunielsen.com sagde ...

ps !!!! Min blog er frunielsen.com

Mette sagde ...

Tak i lige måde - kan kun sige at jeg i den grad har nydt det. Har stadig alle de gode oplevelser og samtaler siddende i kroppen.

Kristoffa sagde ...

Så utrolig fin gave du har fått!!! Jeg likte også det stoffet der kjempegodt. Det er koselig med slike små gaver i hverdagen. Venner gjør livet godt å leve :)

Birgitte sagde ...

Kære Karen, ja du er en heldig pige, men du giver også så vældigt den anden vej, og det nyder vi jo godt af.
Knus B