lørdag den 4. april 2009

Ny eftermiddagskaffe dug...

Dugen er blevet til af noget stof fra Stof og Stil, som egentlig var tiltænkt en ganske anden funktion. Men der var altså lige stof nok til at det kunne blive dug, så det blev det. Bordet vi har er fra min mand flyttede hjemmefra. Så er der lagt en meget større plade ovenpå det. Pladen var egentlig mit "klippebord" i kælderen i værkstedet. Jeg har kig på et IKEA bord til stuen. Så kan jeg igen klippe større ting i kælderen.

Pladen er slidt og ridset, så der skal altså bare være dug på, så længe det er den plade der er spisebord.

5 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Hvore ER den sød og fin. Mine ferskentræer blomstrer også nu - og hvad værre er - mirabellerne! Bare der er bier ude nu og et par uger frem. Ellers blir der ingen mirabeller - eller som de to sidste år - meget få. Ferknerne er man vel selv "mand2 for at klare!

Unknown sagde ...

Ja mye kan skjules under en fin duk og lekker pynt inntil man får noe bedre.
Vi kjøpte nytt bord og stoler i vinter. Det gamle hadde vi hatt i nesten 25 år. Det var et møblemang som var tatt i pant for planter fra min svigerfars drivhus. Nå har min eldste sønn fått de møblene. Jeg liker gjenbruk.

Miss Midtjylland sagde ...

Hvor er den bare fin... Selvom storblomstret kan virke uroligt og dominerende, synes jeg farvevalget gør den mere stillig og super fin. Jeg er SÅ misundelig!

Helle : sagde ...

super flot dug !

Charlotte sagde ...

Nydeligt stof og rigtigt flotte farver. Det ser godt ud med sølvstagerne ovenpå!
God søndag til dig og fortsat god påske.