lørdag den 25. april 2009

Mit første store projekt

Da jeg var 16-17 år fandt jeg billeder og mønster til denne trøje i Alt for Damerne.
Jeg MÅTTE bare lave den. Og da jeg ikke var så god som min søster til at strikke et jævnt mønster, var dette med maske broderi jo lige opgaven jeg kunne klare.

Det tog 5 dage (efter skole) at strikke trøjen men ca. 3 uger at få alle dele "fyldt ud" efter diagrammet. Nogle gange har jeg tænkt, om der kun var eksemplaret i Alt for Damerne og så dette ene eksemplar i verden. Jeg er i gang med at rydde ud i klædeskabet, men har bestemt, at jeg stadig ikke "ofrer" den......


Jeg aner ikke hvad jeg gjorde af opskrift eller diagram, men alle garndutterne er stadig en del af min samling af materialer. Mon der er andre iblandt, der også lavede denne trøje???? Det er ca. 24 år siden. Hvis der er, kan deres eksemplar se meget anderledes ud, da man frit kunne vælge hvor man ville placere blomsterne.


14 kommentarer:

Rikke sagde ...

Sikke da et arbejde! Men flot er den. :)

Charlotte sagde ...

Hold da helt op, sikke et arbejde du må have haft. Det ville være alt alt for indviklet for mig, at lave sådan noget. Er så imponeret over jer, der er så god til håndarbejde.
Forstår udmærket, at du ikke vil "ofre" den.
God weekend!

Sascha sagde ...

Wow.. er bare dyyyyybt misundelig! Både fordi du har den og ka gå med den for den er jo totalt fed, men os fordi du har haft toldmodigheden til rent faktisk at lave den.

Ida sagde ...

Fantastisk Karen!
Du har jo talenter både her og der :)

God helg videre :)

klem

Miss Midtjylland sagde ...

Hvor er det skægt, at du har gemt dem... Det er da et kæmpe arbejde!

Karen Klarbæk sagde ...

Jeg tror desværre ikke det er et spørgsmål om talent....der skulle mere udholdenhed til så vidt jeg husker. Det var jo bare at følge opskriften...men jeg synes det var sjovt at finde den bagest i skabet igen og lige genopfriske hvor lang tid det er siden...og min hovedinteresse er stadig at fremstillep ting selv.

Torhild Reidardatter sagde ...

Flot er den da... du må aldrig afskaffe dig denne- det vil du fortryde... sikke et arbejde..

KATE ♥ sagde ...

Den var da et kunststykke.
Hvor dyktig du er.

Hilde sagde ...

Hjelpe meg for et arbeid! Jeg er helt imponert over at du laget denne som 16 åring! Jeg hadde aldri orket å beegi meg ut på noe sånt verken da eller nå.. Kan godt forstå at du beholder den!
Ha en fin søndag.
klem

Unknown sagde ...

Utrolig , jeg husker godt den genseren fordi planen min var å strikke den. Hadde den i opskriftesken min i alle år, men gikk i søppelet til slutt. Det får meg til å tenke på den gang jeg satt hjemme med småbarn og sydde og designet klær, natt og dag.......
Gode minner.
Du var flink og tolmodig som gjorde det, som satte igang....
:-)

Camilla sagde ...

Hold da op et kæmpe arbejde. Jeg kender godt til at have ting liggende som man aldrig bruger, men som bliver liggende fordi man stadig kan mærke i sin krop, hvor lang tid det tog at lave dem.

Bo med Lena sagde ...

WOW....for et arbeid!! Jeg bøyer meg i støvet.

Kos deg med fritimene dine imorgen. Hageplanering er så deilig. Det er ikke alt som blir noe av med det er så koselig å sitte og se i bøker og legge planer.

Ha en flott ny uke:) Klem.

Gitte sagde ...

Trøjen må da absolut være moderne igen. Det er da et helt fantastisk stykke håndarbejde. Fortjener næsten en tur på kunsthåndværker udstilling. Den må du aldrig smide ud!!!!!

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Hvor er den bare smuk! Super flot lavet! Den skal du da aldrig skille dig af med.

Men hvis du nu engang påtænker at gøre det alligevel, så er jeg sikker på at modtageren vil blive ovenud glad. Bare tanken om al om den tid der lagt i den, og at den har "så mange" år på bagen – det gør den endnu mere smuk.

God weekend! :-)

Kærlig hilsen Tine