torsdag den 16. april 2009

En mand og hans hobby

Min mand er modelbygger i sin fritid. Og skal jeg tro de andre han bygger med, (og deltager i konkurrencer med), så er han endda en god en af slagsen. Sidste week end var vi i Randers og se alle de udstillede modeller da der var Østjysk Open. Han vandt flere priser. Bl.a. en 1. plads med denne ubåd i diorama.


Jeg skal lige tilføje (for dem der ligesom jeg ikke aner hvad det går ud på) at det at bygge modellerne jo kun en lille del af det der er interessant ved denne hobby. Det at finde billeder af originalen, så man kan air-brushe sig til effekter der ligner de virkelige....rust rande, udtryk i ansigter o.s.v. og til sidst lave fotos, der får det til at ligne virkeligheden....det er DET der er det interessante.

Nederst et view over hele modellen.

Og nej...alle hans modeller har IKKE fået plads i stuen. I stuen har vi en plakat med tanks...det må være nok.

5 kommentarer:

Helle : sagde ...

Det er nogle virkelig flotte modeller din husbond laver, har lige vist min mand dem :-)

Unknown sagde ...

Så gøy at din manne er model- bygger, da er det fritt frem å fordype seg i kreativt arbeid for begge to. Det ser ut som han lager flotte modeller, ja, selvfølgelig med en 1. plass. Gratulerer! :-)

Miss Midtjylland sagde ...

Hold da op, hvor er det imponerende! Tillykke med priserne

Dorte Lyager sagde ...

Ok - det skal min mand IKKE se *G* Hvor er de flotte!

barnigjendesign sagde ...

Hei
Leste hos Snakkemunn at du skal begynne på Menn som hater kvinner.
Jeg har lest hele trilogien og gikk til bokhandelen for å kjøpe nr. 4, men den finnes ikke, og Stig Larson er dessverre død. Dette er noe av det mest hårreisende spennende jeg har lest. Høy underholdningsverdi!
Ha en god lesekveld!