mandag den 6. april 2009

IKEA i går...IKEA i dag....IKEA i...?

I går opdagede vi der var søndagsåbent i IKEA. Yngstebarnet var til fødselsdag, hvilket gjorde det muligt for vores ældste datter Karoline, at holde "store Karoline dag" med en times tid i IKEA. Vi skulle bare have en ny skuffesektion til et skrivebord uden skuffer. Men vi var afsted i den lille hvide frø (Min nye Citroen C1) hvor der ikke er meget plads til IKEA indkøb.
Så i dag var jeg en ny tur i IKEA denne gang sammen med min mor (i hendes bil der er lidt større og kan rumme det store NORDEN bord i massiv birk). Mand og børn er kørt til Skagen søndag aften, så der er ro et par aftener til at samle skuffemoduler, spisebord o.s.v.
Torsdag kører jeg også nord på og holder en velfortjent påskeferie....men først....
Så er der lige et spisebord og en IKEA plan jeg skal se om jeg har kørekort til.
Og lige en forklaring til jer derude: "Store Karoline dag" er når Karoline er med sin mor alene på indkøb og der KUN skal købes ind til Karoline.

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Dejligt for Karoline at have mor alene. Det er et smukt bord og jeg bliver lidt fornærmet når folk taler om IKEApap for et massivt birketræsbord i klassisk enkel og let design er sågu ikke pap. Jeg synes de har rigtigt mange fine og gode ting og så er de lette og lyse og passer godt til vores nordiske stil

Anonym sagde ...

Dejligt bord - jeg har et i hvidt og vi glæder os over det hver dag.

Hanne ... sagde ...

Hvor skønt med en Store Karoline dag, det tror jeg alle børn har brug for :-9
Albert og jeg har haft noget vi kaldte "Sunnyo and mommyo on the roadyo" - når vi var alene i bilen, skulle laaangt og kunne køre ad små, pudsige smut- eller omveje.