lørdag den 18. april 2009

Drivhus drømme

Der er kommet et nyt have program på DR2. Programmet hedder det samme, som en bog af Claus Dalby med ganske samme emne. Claus Dalby er da også drivhus eksperten hele programmet er bygget op om. Og drømme det er hvad han "sælger". Og de gode af slagsen.

Programmet er helt og holdent hele familiens nye yndlingsprogram. Udover at Claus Dalby faktisk har en rigtig god og behagelig stemme, er han jo også inspirations "guru".
Hvis nogen ikke skulle vide det, så er han manden bag bogforlaget KLEMATIS, som jo netop laver kreative bøger.
Jeg er så heldig at have set hans have "live" idet vi i Stof og Stil (som jeg køber ind for) har hans bøger til salg. Jeg var glædeligt opstemt i flere uger efter besøget, for mage til udviklingshave, eventyr- og drømmehave, skal man lede længe efter. Følg med søndag aften på DR2...hvis du ikke allerede er "hooked".


4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Jeg kan godt følge dig, jeg så det sidste program. Sikke en opdagelses tur man kan komme på, skøn skøn udsendelse.

Lavendel sagde ...

Ooooh jeg har BOGEN og har osse set programmet. Jeg er syg med drivhuse af den hjemmebyggede slags og orangerier! Top top

Hanne ... sagde ...

Jeg sidder allerede fast klæbet til skærmen, og i tidligere tider kørte jeg forbi hans have på vej til arbejde hver dag... den ER stor.

Unknown sagde ...

programmet høres flott ut. Liker å se på skapende program om hage. Har hatt lyst på drivhus siden vi bygde hus, men det er aldri blitt. For å si det sånn det er alltid så mye......å henge fingrene i.