tirsdag den 20. januar 2009

Åh, sikke en dag....

Det her blev bare en af disse dage hvor man fra begyndelsen tænker..."lad os få den overstået".
Men sådan er det jo ikke. Her er IKKE noget der skal overståes. Her skal leves, festes (min mand har fødselsdag så fødselsdags løberen er på og børnene har glædet sig) og så var der lige ham den sorte Amerikaner.

Bilen var sten død i morges da jeg kom ud. Jeg byttede til vores anden bil (som ikke er 9 år og snart død) og måtte ringe til min mor og bede hende om at levere bil til mand og børn.
Det lykkedes at komme kun 3 minutter for sent på arbejde. Børnene kom i skole og "manden min" fik friskbagt kage med på arbejde. (Min mor overkommer alt).
Så Lars min barndoms ven (det er ham der holder energien kørende hos os med sine super behandlinger se mere her: www.bonebender.dk) fik ret endnu en gang. I stedet for at sige "hav en god dag" har han lært os at sige: "LAV en god dag". ....og det gjorde vi så.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Håber du kom hel igennem dagen :-) Jo, alt går vel her hos mig. Jeg er faktisk begyndt at få en smule for travlt :-) Jeg vikarierer på skolen, hvilken faktisk er ret sjovt. Så har jeg fået nogle timer i Aalborg, hvor jeg skal aktivere en gruppe indvandrer kvinder med noget kreativt - spændende! Torsdag skal jeg til samtale et andet sted ang. undervisning og et tredie sted ringede til mig idag, så dem bliver der sikkert også plads til. Det er skide besværligt at være arbejdsløs, så jeg har forhåbentlig snart fyldt min uge så nogenlunde ud. Jeg kæmper med FasterMette.dk men det går alt for langsomt!
Skriv gerne til mig her: mt@slaraffenland.dk :-)
Hils på Birk Centerpark 82.
Knus

Bo med Lena sagde ...

Uff da! Her har jeg idag snødd inne. Bokstavelig talt. Det endte med at jeg ga opp og tok meg en kosedag:)

Likte veldig godt tanken om at man skal si; Lag en god dag. En god innstilling!

Ønsker deg en bedre dag imorgen:)

Hanne ... sagde ...

Fødselsdagsløberen, den er så fin. Min veninde Pelse, har lige lavet en ny af slagsen og jeg ved, den er med i opløbet om at udkomme i Håndarbejdets Fremmes kollektion næste år.

hanne ewald sagde ...

Tillykke til Jan (0;
Knus fra Hanne

Pernille sagde ...

Ej sikke en god idé med at sige Lsv en god dag, det vil jeg indføre i min dagligdag. Fødselsdagsløberen er skøn, rigtig fin og festlig. :o)

Camilla sagde ...

Håber I fik fejret Jan på bedst vis, på trods af at dagen ellers har opført sig temmeligt utilregneligt. Sådan nogle dage er der ind imellem. Nu går der forhåbentligt et stykke tid før der kommer én igen.

Helle : sagde ...

Karen jeg håber at du er kommet helskindet i gennem dagen og tillykke med din mand :-) Sikke en flot løber du har, da var en super god ide.

Huset på toppen sagde ...

Huff, ikke noe kjekt at bilen ikke vi gå!!Den er vi jo totalt avheng av!!Gratulerer med fødselsdagen og at dere har hatt en fin feiring!! Her i huset skal vi feire 3 bursdag i helgen!! Huset skal vaskes,kaker bakes og lage mat i tillegg til at jeg vi sy fra den nye Tilda boken!!
Klem Linda