torsdag den 1. januar 2009

Først "mini jul" hjemme og siden jul i USA

Lørdag inden Jul holdt vi en lille juleaften for mine svigerforældre, da de nu skulle undvære os alle selve juleaften. Stellet fra min svigermors forældre er ALTID på bordet hos os juleaften.Træet hos os er meget enkelt pyntet. Helst holdt i sølv og hvidt og med antikke ting iblandet. Og her også en "waldorf" engel i kartet uld.Sådan så træet ud her og lige efter kan du se min søsters fine træ i USA. I Danmark skal der være plads til lys på grenene, derfor er det et lidt åbent træ. i USA dækker brandforsikringen ikke hvis der går ild i juletræet p.g.a. stearinlys.Min søsters træ.

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

De er bare så smukke de engle, som du kalder Waldorfengle. Jeg troede nu det var salat, men never mind;-) Mine hænger sammen med en kniplet stjerne med guldperler i og en kniplet engel i dørkarmen ud til vores vinterhave og ser fnuglette og engleagtige ud. Ærgerligt at det fine træ i USA må nøjes med elektrisk lys, men deres system er jo meget anderledes end vores. Til gengæld viser jeres træ jo at de levende lys er så meget smukkere. Håber I har haft en god jul i udlandet

Huset på toppen sagde ...

Fine pyntet juletre både i USA og hjemme hos deg:-)Fin engel.
I Norge bruker vi elektrisk lys på juletreet og det har vi alltid gjort så lenge jeg har levd:-) Men jeg synes det er fint med levende lys, så i år her jeg hatt noen små lys på stativ rundt på et stor brikke på bordet som pynt!!

Ønsker deg et riktig Godt nytt år og kanskje vi sees når du kommer til Bergen i 2009:-)
Klem
Linda

Hilde sagde ...

Riktig godt nytt år til deg Karen! Alltid hyggelig å følge bloggen din!
klem, Hilde