søndag den 25. januar 2009

Geilsk ærmeling

På en messe for længe siden købte jeg garn og opskrift til 2 ærmer. Opskriften er lavet af Bente Geil http://www.geilsk.dk/ Mine piger fik ved samme lejlighed hver en spencer/kjole som jeg have lokket min mor til at lave. Kjolene er et hit, ligesom mine 2 "ærmelinger" også vil blive.
Garn og opskrift var pakket fint i en lækker papirs pose. Så meget desto mere glæder man sig til resultatet.
Jeg elsker "slynge om sig strik" så næste gang jeg kommer på håndarbejdsmesse må jeg se på nye projekter.


6 kommentarer:

hanne ewald sagde ...

ærmer hvad er det for noget - Kan ikke rigtig se det på billedet?
:0) Hanne

Karin Grøn sagde ...

Jeg kender godt ærmeling og er lidt vild med ting i lækre poser selvom jeg udemærket ved, hvem der betaler for det, men det føles alligevel som omsorg fra andres side. Det lækre uldgarn må du lige præcisere. Er det stof og stil der får det i deres butikker. Det ligner Lima og Peru uld lidt i løbelængde og pris, men det er billigt. hvis det er dem, vil jeg se efter det næste gang jeg er i Aalborg

Anonym sagde ...

Du går da helt amok for tiden :-) Skønt! Tror nok, at jeg tager ud og anskaffet uldgarn i morgen! Glæder mig meget, da jeg har ventet i rigtig lang tid. Jeg kan huske da Camilla var i gang med ordren - puha, det er længe siden... Og jeg har hørt et lille pip om, at det nye patchwork stof er landet. Ærgerligt at rabatten ikke gælder for mig mere :-) Det bliver dyrt, for jeg kan stadig huske de lækre dessiner du præsenterede i sensommeren :-)

Anonym sagde ...

Har du set denne: http://annamariahorner.blogspot.com/

:-)

Huset på toppen sagde ...

Denne var flott, Karen!!
Du er flink til både stikke og hekle, det er ikke jeg!!
Ha en fin uke!
Klem Linda

Hanne sagde ...

Hej Karen,
besked fra HannePanne (husker du?) via Facebook og Hanne Ewald kom jeg så endelig og snusede her på din blog. Det ser da ud som du hygger dig! Jeg har også en blog, godt nok lidt mere foto-orienteret og meget mindre tekst. Hanne sagde du måske ville synes den var sjov.
www.flickr.com/knitbitch