mandag den 17. november 2008

Billederne på væggen?

Hvad er det for billeder vi hænger på væggene? Hos mig siger de ihvert fald noget om min store trang til NOSTALGI....ikke romantik, men NOSTALGI.
Det første her er fra min mormor. Jeg har en sort broderet pude med roser der passer til.

Jeg er en samler, så hos os er der altid meget af det samme. (Også når det gælder lysestager)

Hele familien er samlet på væggen og så lige et par billeder fra mit afgangs projekt fra Design skolen. Det sidste billede er et af min farmors for-studier til porcelænsmaling. Askebægeret den lille erantis er malet på har jeg også. Billedet er kun 5 x 10 cm ca.
Der burde måske være flere malerier? Sådan nogle har vi altså også.....

7 kommentarer:

Camilla sagde ...

Sikke nogle lækre samlinger du har. God stil :-)
Camilla

Prinsesse Elin sagde ...

Synes bildene er nydelige. Jeg elsker slike bilder. Har prøvd å lage meg en samling men på loppis og i gjenbruks butikkene er det helt tomt! Får ta en tur til Ebeltoft for der finner jeg alltid noe.
I dag sendte jeg en ENORM bestilling til stoff og stil. Jeg og skolehus makkeren min holder på å gå helt lens! Så i dag ble det bestilt lin nok til å tapesere hele stuen min, blonder til et helt bryllup osv. he he. Det er jo så mye fint å bestille der så etterhvert som jeg vandrer fra side til side så popper ideene opp i mitt hode. he he. Nei nå må jeg stikke å sy noen lysposer til før jeg tar kvelden. Ha en fin dag i morgen. Masse gode klemmer fra Elin:O)

Liv Elin sagde ...

Flotte gamle fotografier og bilder !:)

Vibeke sagde ...

Dette var vakkert Karen!

Ønsker deg en herlig dag :o)
Klem Vibeke.

Huset på toppen sagde ...

For en koselig samling familie bilder du har laget til på veggen!!

Ha en fin onsdagskveld!

Camilla sagde ...

Hej Karen....Prøv lige at se denne her blog http://appelsineniminturban.blogspot.com/

Irene sagde ...

Det ser godt ud at samle familiebillederne på den måde du har gjort, men det kræver også stor præcision:-) Jeg kan også godt lide alle dine messinglysestager. Dem har jeg også en del af. Underligt at de slet ikke er "moderne" mere, men det er nok fordi de skal pudses:-)Dit smukke rosenmaleri er jeg helt vild med - ville passe fint i min stue:-)