lørdag den 8. november 2008

Dagens kreative projekter

Jeg købte sidste år 50 gamle julelys holdere i en lille antik butik. Du ved de der sædvanlige grønne. Min mand gav dem en gang hvid spraymaling og nu...

Har jeg dekoreret dem med perler og glimmer. Så nu passer de til de hæklede kugler og perlehjerterne jeg laver til...nåh ja...nu igen (Skolens basar).

Så havde jeg skaffet mig de fineste juledyr.... (i dyre domme) og de står da meget godt til de høje hæklede svampe ikke, men så i dag....

Havde NETTO fået den fineste lille familie. Om man kan lide den ene eller den anden udgave er jo en smags sag....eller om man overhovedet kan lide dem. Jeg er HELT tosset med dem til alt det hvide og brune.

5 kommentarer:

Prinsesse Elin sagde ...

KJære Karen
Takk for de hyggelige kommentarene som du skriver. Min pc er gått i stykker og jeg må låne en for å komme inn å lage nye innlegg og svare på kommentarer.
Vi bor 20 minutter sør for stavanger. Ålgård heter det. Du er hjertelig velkommen. Det hadde vært fantastisk om du dukket opp. Vi holder åpent hver fredag, lørdag og søndag frem mot jul. Send meg en mail hvis du har tenkt å besøke Norge, så skal du få nærmere beskrivelse av hvor det ligger. Mail adressen står på bloggen min.
Dette er første helgen huset har vært åpent å for en oppsluttning vi har hatt. I løpet av 4 timer på fredag så var det nærmene 50 personer innom. I går var det nesten 40. Jeg reiste hjem i går for å lage mer varer. Vi merket godt at folk kjøpte. Jeg satt opp i natt til kl. 02 for å lage kremmerhus av papir med kongerøkelse, lavendel, kremmerhus i lin og en ny Tilda dukke samt mange av min manns tavler slik vi har enda mer å tilby besøkende i dag.
Vi fant fort ut at i ukedagene må vi rett og slett sy! he he slik vi kan fylle opp igjen huset til de kommende weekendene. he he.
Uansett så er det så hyggelig å få positive tilbakemeldinger på hvordan det har blitt. Ha en god dag. Klem fra Elin:O)

Camilla sagde ...

Skal da vist lige en tur i Netto....
God ide med at spraymale lyseholderne. Har selv købt en hel stak i en genbrugsbutik. De er ikke grønne ret meget længere.
Camilla

borghild sagde ...

For en skjønn Bambi-familie!:-) Og jeg skjønner godt at det er mye å gjøre til skolens basar, håper du er flink og tar bilder, slik at vi som ikke er der også får se:-) Klem B:-)

Nette sagde ...

Så lekre julelys med pynt! Bambiene dine er jo bare skjønne...men de fluesoppene dine er jo bare helt geniale, je digger dem:)

Liv Elin sagde ...

Nydelige ting du lager - som alltid Karen ! :)
Blir sikkert fine som pynt på treet til jul !

her blir det stort sett hvit jul iår - men må nok ha noe fargeklatter her og der for å live opp litt ! :)

ha en flott novemberkveld ! :)