søndag den 30. november 2008

Billeder fra basaren

Jeg er helt overvældet. Så mange mange søde mennersker der kom så, kommenterede og købte af vores julepynt bod i lørdags på børnenes Rudolf Steiner skole i Silkeborg. Vi havde travlt. Rigtig travlt. Heldigvis. Solgte for langt langt mere end jeg havde turde håbe på.
Pengene gik ubeskåret til skolen, så der kan komme penge i omløb og give gode muligheder for børnene, der hvor der mangler midler.
Nu bagefter håber vi at få gang i en netbutik så vi kan sælge "resterne" og på den måde financiere materialerne til næste års basar. Domænet er købt....www.rudolfs.dk men det varer nok lige et par dage inden jeg har tid til at få det sat i sving.
Landskabet med nisser og svampe var lige lidt "steiner stil" inspireret.....(man var vel ikke selv steinerbarn for ingenting?)Masser af hjemmelavet marmelade af bær fra haven.

Et helt lille område kun med snefaver.

Det mere farvede afsnit med masser af fugle og vindues stjerner.

Bord engle...

Og til sidst min mor og mig....girafferne må man vel se. Til gengæld får I ikke det klassisk røde/sand/creme bord at se samt juletræet.

11 kommentarer:

borghild sagde ...

Ååååhhh, så mye fint dere hadde laget! Jeg ble helt forelsket i de røde fluesoppene, så gi meg beskjed om de også kommer for salg!!;-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Rekkehuset sagde ...

Veldig mye fint på basaren deres! Enig med borghild - de fluesoppene var virkelig søte:-) Jeg følger med om det kommer noen for salg, for sånne kunne jeg tenke meg også!

Jeg er også veldig imponert over pepperkakehusene til din mor! For noen kunstverk!

Hjertelig hilsen Hanne.

Huset på toppen sagde ...

Hei på deg!
Det ser bare så utrolig koselig ut å komme til deres basar, skjønner godt at de flotte tingene dere lager gikk unna der... :)Flotte engler og de søte røde fluesoppene!!

Ha en fin adventstid!!
Klem
ps.vis du vil så gi meg beskjed når du kommer til Bergen,kanskje vi kan treffes i Stoff og Stil butikken:-)

☆Therese sagde ...

Så mange fine bilder fra basaren!!
Ser ut som dere hadde masse herlige ting der :o)

Og så flotte kakehus i innlegget under her - jeg er helt imponert!!

Ha en fin fin kveld og uke,
klem

Liv Elin sagde ...

Oioi - så mye fint dere har laget til basaren ! Virkelig kreativ og produktiv du er karen ! :)

ha en fin 1 desemberkveld !

Karin Grøn sagde ...

Pudsigt med Steiner skolen.Jeg skrev speciale om det for 100 år siden på pædagogseminariet. Det har præget mig siden. Kan godt huske de fine opstillinger med nisser- som jeg iøvrigt stadig laver, når der er småbørn i familien. Det er mindeværdigt for mig. Dejligt at der var godt salg, så skolepengene kan holdes i ave

HildeS/Frøken Fryd sagde ...

Hei hei.
Så masse fine ting du har laget til basaren, og så kjekt at det ble solgt masse.
Fluesoppene er så søte:)
Ha ei finfin førjulstid.
Klem H.

Marieinwonderland sagde ...

Så mange fine ting! Og så gøy at dere solgte mye:)

Camilla sagde ...

Det var dejligt at besøge jeres super flotte og gennemførte basar. Jeg kunne slet ikke lade være med at købe noget. Det var bare sådan nogle fine ting I havde lavet.

Anne sagde ...

Jeg er lige landet her på din blog, og sidder og kigger og læser og smiler og tænker "Skønne ting og smukke sager, hvme er hun mon, hende der har bloggen her?"

Og så er det jo dig, Karen, som også gik til keramik hos Vibeke, da jeg for en kort bemærkning prøvede det af for et par år siden!
Morsomt...

Hvis du har flere af de der hæklede fluesvampe, så vil jeg mægtigt gerne købe dem, måske endda inden at du får lavet webshop.

Du vil straks blive føjet til min blogroll.

Ha' en dejlig fredag...

Unknown sagde ...

Sikke en skøn blog og mange fine ting... Jeg vil følge med;o)