onsdag den 26. november 2008

I dag fik vi kagehusene

Hvert år siden jeg var gansek lille har min mor lavet kagehuse. Altid til min egen skoles julebasar og hjem til. Vi lavede nisselandskab med vat og spejlsø.

Jeg har ikke overtaget traditionen om at bage og decorere dem....nej for min mor er en rigtig super håndværker, der er svær at hamle op med. Og da hun jo er gået på pension for snart mange år siden har hun jo også mere tid end jeg, som arbejder.

Jeg er blevet rigtig vild med hendes kagehuse igen. De passer jo perfekt i den brun/hvide stil.
Og helt ærligt...de ville aldrig blive så fine som min mors hvis jeg selv skulle lave dem.
Om nogen har lyst kan I skrive til mig så lægger jeg gerne hendes opsrkift ud på bloggen.

Der er folie i vinduerne, så man kan sætte lys derind. Hun har naturligvis lavet nogle til vore RUDOLF bod på basaren på lørdag.


8 kommentarer:

tinemor sagde ...

Så utrolig flotte hus!!
Knus

Pernille sagde ...

Hvor er det bare nogle superfine huse, din mor er godtnok ferm til det der.

Tak for en rigtig flot og hyggelig blog, som jeg nyder at følge.

Camilla sagde ...

Ja pille-pernille har tydeligvis slået til igen. Glæder mig tilat besigtige dem live på lørdag.

borghild sagde ...

For noen superfine hus!!! Din mor kan komme til oss og pynte våre pepperkakehus 'anytime'!!!!;-) B:-)

Prinsesse Elin sagde ...

Hei og god morgen
Jeg måtte innom for å ønske dere lykke til med salget. Høres så kult ut med heklete(svamper) sopper som vi sier i Norge. Å julemarked, det kunne jeg likt å ha besøkt bare for stemningen skjyld. Jeg elsker slike markeder. Husene er flotte. Disse gir mer virkelig julestemning.
Her vaskes det slik jeg er ferdig med alt det til helgen. Det er jo advent og da skal man slappe av og kose seg sammen med familien og ikke jobbe.
Ha en riktig god helg, Karen. Masse varme klemmer fra Elin:O)

hjemmemortil9 sagde ...

Åh ja tak - meget gerne opskrift - selv om jeg nu hellere ville have din mor!!!! Jeg vil oss ha sådan en ferm og frisk mor der gerne vil det hele godt! Oj, jeg må trøste mig med at så fine var hendes første, andet og trdje årgange af husene nok ikke helt...og hvsi de nu var, så lad være med at fortælle mig det, ikke? ;0)
Jeg har en tysk veninde der også bare kan det der med kagehusene... jeg tror dog aldrig hun har forsøgt sig med at sætte lys i... men det er ganske sikkert smukt!

Og dit slægtsskab med din fingersnilde og omhyggelige moder fornægter sig nu altså heller ikke - dine kreationer også voldsomt fine og gennemførte. måske skulle jeg forlade vores skoles bazar og vende næsen mod jeres??
Rigtig, rigtig hjertensgod, fredfyldt og godt besøgt bazar til dig og alle dine her i weekenden.Må alle jeres forberedelser bære fyldig frugt!

Nanna (123strik) sagde ...

Åh ja tak, jeg vil også meget gerne have opskriften.

Karin Grøn sagde ...

Nej hvor er det altså flot det hus. Jeg synes det er en konditor værdig. Forresten er de huse med fugle og også de fugle du har på et stativ i dit vindue. Det er så enkelt og alligevel så forskelligt. Det er præcist det, der gør at det bliver så smukt