søndag den 7. oktober 2012

Dadel/bacon hapser til brunch eller snack

Endnu en idé til hvedefri brunch.
Friske dadler udstenes.
Og om hver dadel vikles 1/2 skive bacon.
Lægges i ovnfast fad og bages i ca. 10-12 min. ved 180 grader.
 Uha, som salt og sødt smager godt sammen :)


12 kommentarer:

Anne-Mette sagde ...

Og hvis du vil gøre dem ekstra lækre, pensler du med lidt sød chilisauce. Devils on a horseback hedder de. Spøjst navn egentligt :-)

Kh. Anne-Mette

Henny sagde ...

Jeg har også fået dem, hvor der var puttet gedeost indeni dem. Det smagte også bare MUMS!!

Karen Klarbæk sagde ...

Dejligt med flere variationer.

Bare fyr løs....vi skal jo prøve nyt hele tiden og helt ærligt, så elsker jeg dem helt vildt "natural" så jeg har ikke haft lyst til at eksperimentere... :)


Karen

Angelikas quilts and knits sagde ...

...og prøv svesker i stedet for dadler :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Uhm...flere gode ideer...
TAK :)

Karen

Anonym sagde ...

En mandel inden i dadlen, seranoskinke uden om, så i ovnen eller på panden UHM.
Hilsen Birte

Mette Fredin Jørgensen sagde ...

Mums det lyder lækkert. Jeg har før lavet det med en tørret abrikos med bacon om. Du kan også lave cocktailpølser hvor man vikler bacon omkring og så drysser med lidt brun farin. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det er alstå bare guf.

Louise sagde ...

Jeg ville også have foreslået abrikos med bacon omkring. Men lav rigeligt :) Her er selv Andrea på 1½ helt vild med dem!

Anne sagde ...

Mums hvor det lyder lækkert! Det skal helt sikkert prøves!

KirstenK sagde ...

Uha, jeg bruger dem ofte som lidt lækkert tilbehør til en kødret...de smager godt som bare pokker!

Tanja Villadsen sagde ...

Mærkelig kombo, var det første jeg tænkte, første og eneste gang jeg stødte på dem. Og ja, det var mig der tømte fadet.. Øjjjj, det må da laves!

Anne sagde ...

MAn kan også bruge honningmelon eller endda banan inden i baconsvøbet :-)

Det der søde / saftige sammen med det salte bacon... det er bare mums ;-)