onsdag den 10. juli 2013

Ferien uden de fashionable

Skagen er ikke blevet mindre skøn, hellerikke selvom det rygtes at (og jeg citerer BT) "Det tidligere så fahionable Skagen, hvor tiltrækningskraften på danske kendisser i vægtklasse A efterhånden er noget nær ikke eksisterende".... tvætimod.
Jeg snupper gerne en uge mere i August, Og allerhelst uden kendis turister. 

11 kommentarer:

Katrine sagde ...

Jeg ELSKER Skagen, og med dine fantastiske billeder glæder jeg mig endnu mere til min familie og jeg skal derop om nogle uger.
Fortsat god ferie :-)

Unknown sagde ...

Sikke nogle smukke billeder. Manden og jeg har overvejet, at næste kærestetur skal gå til et af de mange lækre badehoteller, der findes langs den jyske østkyst.

Smukt...!

Rigtig god ferie
/Christina

Mit element sagde ...

Det kan være de kendte venter til uge 29...er det ikk den som kaldes "Hellerup-ugen" i Skagen?

God ferie, - med eller uden paparazzier ;)
Hilsen
Rikke

IF Stjernen sagde ...

Jeg har ikke været der siden jeg var barn. Må se om ikke jeg kan overtale min kære mand til at holde ferie deroppe næste år. Hvorfor tage sydpå når der er så smukt herhjemme?

Rikke sagde ...

Savner savner savner Skagen når jeg ser dine billeder. Min mormor og bedstefar boede nede ved vippefyret og jeg har tilbragt mange timer og dage deroppe som barn og ung. Nu er de desværre væk og jeg har ikke været deroppe siden min bryllupsrejse for snart 9 år siden. Måske skulle jeg lokke manden og unger med på en en dags tur derop :)

Bloggen sagde ...

der er nemlig bare så smukt i Skagen. Har været der en del gange, men endnu ikke holdt ferie der, det gad jeg ellers godt at prøve!
Er i i sommerhus eller hvad?

Mette M sagde ...

Smukke, skønne billeder - dejligt: nu glæder jeg mig, om muligt, endnu mere til Vesterhavs ferie om et par uger. Danmark er dejlig, især i solskin :-)

Unknown sagde ...

Fantastiske dejlige billeder af et skønt sted i Danmark. Her bliver bare endnu bedre når solen skinner - det har jo været en fantastisk uge. 👍😊

Unknown sagde ...

Så vakkert det er i Skagen! :)

Ha en fortsatt riktig god sommer :)

Karen Klarbæk sagde ...

Ja, vi elsker Skagen. Jeg er førdt der, og til alt held beholdt mine forældre en grund de havde i Gl. Skagen. For 20 år siden kom der hus på og det er der vi nyder ferierne.

Næste uge har jeg byttet med et sommerhus i Rørvig. Det område elsker jeg nemlig også.

Karen :-)

Fruen sagde ...

Jeg er kommet i Skagen hele mit liv, familien på min mors side bor der. Jeg har altid befundet mig bedst uden for sæsonen, hvor man møder Skawboerne på gaden. Og hvor man ikke skal gå i én lang række for at komme ud på Grenen. Rigtig dejlig ferie til dig og familien.
Kis