tirsdag den 30. juli 2013

Amerikansk børnefødselsdag

I morgen fylder min søsters datter 10 år.
Hun er amerikaner og  er her hos os i Danmark på ferie, så hun skal fejres med Danske flag og dansk fest.
Det glæder hun sig naturligvis rigtig meget til.
Foreløbig får hun en tur i isbutikken med min ældste datter (is betalt) og en Søstrene Grene tur med penge på lommen.
 Men....er der nogen der har et SUPER godt forslag til en gave (som man kan tage med flyet hjem) til en 10 årig Amerikansk pige.

Tænker selv:
Garn og hæklenål (incl. undervisning)
 Top model malebog
Eller Engelsk Dansk børneordbog.....
Eller.....
Forslag modtages med tak.
 


8 kommentarer:

Dorte sagde ...

Gode forslag! Jeg tænker samle-sæt af perler, stof og andet udstyr til at lave smykker, hårbøjler eller andet godt af.

Samsurium sagde ...

Nu ved jeg ikke om hun taler og læser dansk. Men en god bog på dansk kunne måske være noget. Da min datter blev ti (hun er dansk og 13 nu!) fik hun en meget fint illustreret lille Peter Plys bog på engelsk. Den har hun haft stor glæde af ifbm at lære engelsk og bliver stadig ved at bladre og læse i den. Og så er dansk jo blevet trendy efter 'Forbrydelsen' og 'Broen'. Noget andet kunne være en meget smuk notesbog. Hun har jo den alder hvor man måske kunne have lyst til at skrive dagbog eller lave små tegninger osv. Måske det var noget...? ;)

Karen Klarbæk sagde ...

Tak og tak. Gode forslag.
Har allerede 4 notes bøger klar. Jeg er jo hos Søstrene il og med i morgen, så jeg kan ikke holde fingrene fra Søstrenes fine notesbøger.

Tak for inspiration.

Karen

Kristine sagde ...

Karlas kabale - eller en anden fra samme serie - samt Gyldendals første dansk-engelsk orbog. Den vi har er hæftet - og kostede ikke en halv bondegård. Hvis hun har en tablet kan du måske købe det som en e-bog?

Frk.Lunella sagde ...

Hvis hun er kreativ, kan et djeco sær måske også være noget? Jeg fik et som storesøster gave, da jeg var ti, og nu - næsten fire år efter er jeg stadig meget glad for det. Du kan finde hjemmesiden her http://olisan.dk/maerker-468/djeco-476/djeco-kreative-workshops-956/

www.frunielsen.com sagde ...

Hun skal da have lagkage bunde- crem- krymmel - flag og lys så hun kan invitere veninder på dansk fødselsdag.
Hun skal have servietter/flag/ dug/ dansk snolder/ osv osv . Så bliver hun en dansk veninde de har været hjemme.
Det kunne også være pakke med amo boller / pakke med drømmekage--- sikke en fest hun kunne få -- g fortælle om Danmark.----hans chr Anderson på engelsk som kan blive læst op.
Knus fru nielsen

Karina Bunkenborg sagde ...

Jeg har en datter på 10 år og hun er vild med Top model bøger/blade. Jeg synes også dit forslag med at lære hende at hækle eller strikke var en god ide.

Helle D sagde ...

Jeg ved godt, at jeg er ALT for sent på den, men eftersom du nu er hos Bog og Idé som forhandler en Mandala creater, så kan du måske bruge rådet til en anden gang. Vil VARMT anbefale den, da niecen på 10 og JEG er tosset med den - det er i øvrigt et dansk firma, der har lavet den... super påfund ;-)