lørdag den 27. juli 2013

3 1/2 uge uden mel og brød

Det er endelig ved at være en vane, det med ikke at spise brød og stivelse.
På vej til arbejde er der en "morgen Netto" hvor man lige kan nå at købe dagens snack til arbejdsdagen.

Og den lækreste bakke coleslaw med dressing for 16 Kr.
Iblandet lidt tun er det himmelsk frokost.

"Flæsket" fra før ferien må da snart svinde ind???
 8 kommentarer:

Connie sagde ...

Jeg er imponeret ... vildt imponeret :-) ... prøvede at leve uden mit rugbrød, kartofler osv. ... blev enig om at jeg var holdt op med at leve, så jeg fik de to vigtigste madvarer tilbage i mit liv :-) ... sundt eller usundt, jeg ved det ikke, men rigtig flot af jer der kan undvære det :-)

www.larsenringsted.blogspot.com

Anonym sagde ...

Virkelig flot gået, Karen!
Det er 19 år siden, at jeg fandt holdt op med at spise brød og kartofler og ris, fordi jeg får drønende migræne og dårlig mave af det. Men jeg savner det stadig hver eneste dag.
Stort skulderklap til dig
Jytte
www.danishknitdesign.com

Mette M sagde ...

Rigtig flot :-) Min erfaring er at der er så mange vaner forbundet med mad, som taget tid og energi at ændre - og jeg har god erfaring med at have det meget bedre uden ris, kartofler og brød. Selvom jeg elsker brød ;-) Efter at jeg i foråret "fandt" low carb high fat, er det blevet meget lettere at undvære brød - jeg er ganske enkelt meget mere mæt, og spiser mindre (og det hjælper på de genstridige Graviditetskilo ;-) Især har jeg brugt bloggen www.madbanditten.dk - den kender du måske allerede :-)

Unknown sagde ...

Blomkål med kødsovs kan anbefales ;-)

Karen Klarbæk sagde ...

Så dejligt med al den opbakning. Alene for migænenesskyld, skulle jeg have holdt for længe siden. har også haft to lange perioder uden.....men DENNE gang er det ikke svært, mærkeligt nok. Måske fordi jeg ikke er på "kur", men bare vil have min gode energi tilbage, og ALDRIG mere vil have migræne :-)

Hygge-Strik sagde ...

Flot at du kan undvære både det mørke og lyse brød. Vil følge dig spændt og hepper på sidelinien :-)

Lena (By Warberg) sagde ...

Jeg overvejer stadig om jeg skal prøve denne kostomlægning. Jeg har ikke brug for at tabe mig, men døjer en del med migræne, sådan ca. 1 uge hver måned. Min tanke var at dette måske kunne hjælpe mig. Og nu kan jeg jo så læse at det netop har hjulpet dig, Karen, så det er vidst bare med at komme i gang :-)
Har du mon nogle gode tips, til en nybegynder som mig :-)
Kh Lena

Anonym sagde ...

Jeg kan også kun anbefale det, hvis man lider af meget migræne. Jeg stoppede med gluten i næsten et år for et 4 år siden - og i dag har jeg ingen problemer. Fantastisk! Jeg nyder det hver dag! Jeg kan få for meget af hvede og gluten i dag, men så tager jeg en pause på et par dage og så er der ingen problemer igen.
Anbefalelsesværdigt :-)
Hilsen Jo