torsdag den 8. marts 2012

Pynter du til Påske?

Jeg er ret vild med Påskepynt, men alligevel pynter jeg ikke til Påske.
Måske det virker lidt for poppet....måske det har for mange farver.....måske jeg bare skulle?
Gør du?

22 kommentarer:

sannepkunst sagde ...

Ja det gør jeg... Udenfor har et træ vi allerede har hunget påskeæg på og pyntet i potterne. Har lavet et indlæg om det. Indenfor pynter vi lidt grene i vaser.

Helle sagde ...

nej det gør jeg ikke ...

Design À la Camara sagde ...

Med børn i huset - hænger det fint sammen med lidt pynt - bardomshjemmet var altid pakket ind i påskepynt - men så storstilet foregår det ikke her. - Lidt men godt, lidt is skåle, lidt på forårsgrene og det ungerne kommer slæbende hjem med

Trine F sagde ...

Ja det gør jeg, men holder også meget af farverne gul og forårsgrønt.
Blev inspireret af sannepkunst og har hængt æg op på et træ i forhaven.

Lykke Thomsen sagde ...

Ja det gør jeg men aldrig så meget som til jul. I påsken er der altid forår i luften, så det er dejligt at bruge forårs blomster og grene sammen med pynten.

c.lau´s gavebod sagde ...

Det der med påskepynt er jeg ikke så god til. Der dukker nogle få ting op,så som små påskeklokker lavet i perler, som min mor har lavet. Jeg synes at påsken er så kort, man kan lige få det op, så skal det ned igen. Derfor næsten ingen påskepynt hos os, men derimod påske snoller, det er lige os.:)

Jane C sagde ...

Nej det gør jeg ikke.

Pia sagde ...

Ja, i år gør jeg. Jeg gør ikke meget ud af det, men i år er gult jo in så mon ikke jeg finder lidt frem fra gemmerne.

randiglensbo.dk sagde ...

Nej, jeg pynter ikke op til påske, men det gjorde jeg, mens mine børn var små.

Randi

Karina sagde ...

Uhh ja, en lille smule.. Vi har for første gang i mange år, hængt en troldgren op, som der allerede er sat små æg op på. Der ud over, så har jeg hat nogle skønne stager liggende,men har hvert år ærgret mig over at æggelysene i dem løb på dugen, og jag havde ikke noget at lægge under.. Men her kommer du så ind, Karen.. Har været i Grenes og hentet grønne pølsebakker, som i år skal være bunden af min centerpiece på spisebordet. Derudover så elsker mine tøser jo at klippe kliste pynt i karton, så igen i år skal der laves pynt. :0) Tak for en god og inspirerende blog.

de Feuth sagde ...

Ja lidt , ikke det vilde ...men er faktisk gået i gang med små perle påske kyllinger som skal hænge i vinduet eller på en gren :-)

Pustetrolden sagde ...

Jeg pynter til påske. Der kommer lidt grene med små trææg magen til dem fra barndommen. Jeg har noget påskepynt som jeg pimper hjemmet op med. jeg har lige købt nogle søde hare ophæng i filt fra tiger, de skal snart op at hænge.

Davids Engle sagde ...

Ja, jeg pynter primært i mit lille sommerhus, for det er som oftest der vi holder Påske. Jeg har gemt påskelam og kyllinger fra jeg var barn, har arvet tante Theas nærmest antikke påskepynt, og supplerer gerne samlingen af mere eller mindre skæve høns på forårets loppemarkeder, hvis jeg får muligheden. Hønsene står og balancerer på hanebjælkerne oppe under loftet, eller de "pynter" på frokostbordet. For et par år siden fandt jeg et par påskehekse formet i kulørte piberensere. De ser ud til at være ret gamle. Øjensynlig skulle heksen være en del af den tyske påskefejring!
Ellers elsker jeg at pynte med blomster og pastelfarver - og lave og spise dejlig mad, når det er påskeferie:-)

Maj sagde ...

Ja.

Eller dvs. jeg plejer ikke, men i år skal det være! Ungerne elsker det. Og jeg er klar på at gribe enhver lejlighed til at gøre hverdagen festlig :-).

Torhild sagde ...

:) ang. farver så har jeg barberet ned min påskestas til ikke at indeholde gule ting , men mest i natur,jern,glass, filtet ting. Under sidste flytning blev de siste halte får smidt ud og børnenes kyllinger fra div. børnehaver pakket ned i kasser.

Jenny sagde ...

Jeg pynter heller ikke ret meget til påske. Men sidste år købte jeg nogle glasophængsfigurer (hvis det overhovedet er et ord), der forestiller påskeharrer i Søstrene Grene- dem hænger jeg på en gren og jeg elsker dem :) Ellers har jeg planer om at strikke et par lam - min mor har sendt en opskrift :)

God aften og tak for dit svar på mail!

Kh. Jenny

Unknown sagde ...

Jeg plejer ikke, men har faktisk tænkt mig at gøre lidt ud af det i år. Måske fordi jeg har fået barn :) Og så har jeg en plan om at så en påskehare, nu må vi se ;)

Citronmoster sagde ...

Jeg plejer kun at pynte med lidt æg, et par uldne lam og foårsblomster, men har lige fået 24 påskekyllinger med farverige stråhatte og de skal da pynte i påsken :))

Karen Klarbæk sagde ...

Ej hvor hyggeligt at øre om alle jeres planer.

Jeg bliver helt i humør til selv at finde noget frem.

Karen

Karen Klarbæk sagde ...

Øre....høre naturligvis

Mosekonen sagde ...

Pynter ikke til påske og har ikke gjort i en del år, men der vil blive støvet en masse gamle traditioner af og fundet frem igen, når der dukker børnebørn op i mit liv.

Anonym sagde ...

Udpustede æg i marmorede (pastel)farver på skulpturelle nøgne grene er flot - og hvis man bruger vandfarver, bliver det ikke så voldsomt