tirsdag den 20. marts 2012

Hvad man kan savne

 Jeg sad og ledte efter et billede.....og da mine øjne landede på det her faldt jeg nærmest i trance.
Sommer....uha hvor jeg længes. Haven (som jeg nu skal undvære p.g.a. skilsmissen) som bare giver ro i sindet sådan en stille mild forårs eller sommerdag. Og ikke mindst kat og børn der bare er en del af det gode udeliv.....
Åh jeg længes!!! Men mest af alt efter sommer :)
Længes du?

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg forstår dig SÅ godt ! Længes også efter min have, som er også måtte flytte fra.

c.lau´s gavebod sagde ...

Jeg mangler også solen og varmen. Det er bare det bedst, at sidde på en grøn plæne med sit dejlige tæppe og bare suge sol, duft og lyde til sig. Det behøves jo ikke at være i ens egen have, men måske parken eller skoven eller ved søen. Uh ha det er skønt, men kan godt forstå din længsel, når jeg ser billedet. Há en god tirsdag.

63 grader nord sagde ...

Så koselig ett bilde! Her laver sneen ned... Kjenner jeg lengter etter sommeren ja, men kan ikke lengte for mye for det er enno lenge igjen. Må prøve å holde ut med sneen litt til ;0)

Så synd å miste hagen sin, men det er jo så mange fine alternativer til egen hage. Og hagen er jo helt sikkert ikke det værste å miste.

Flott bilde å sitte å drømme seg bort i.

Ha en fin tirsdag!

Tanker skal der til sagde ...

Da jeg blev skilt .. Var tabet af min have det værste... Havde så svært ved den ikke var min mere... Hurtigt fik jeg købt en kolonihave, så dejligt...

Hyggehygge
Marianne

Camille sagde ...

jeg savner også sommeren men faktisk mest at have min egen have......efter jeg flyttede til Århus har jeg kun boet i lejlighed.....jeg VIL have en have igen, jeg kan ikk undvære dte kan jeg mærke.....så en dag .... ;0)

Jeg kan godt forstå du kommer til at savne det....rigtig meget endda..de gode minder er også dejlige at have ;0)

Onkel Anne sagde ...

Jeg savner også den have jeg havde i 1½ år. Jeg elskede at nusse og finde nye planter. Men i guder hvor jeg ikke savner det liv, jeg levede bag murerne!

de Feuth sagde ...

Ja forstår dig så udemærket..jeg flyttet fra silkeborg fra et rækkehus med dejlig have og til Århus hvor jeg fik en altan i stedet for...men det er bare ikke det samme :-( så det godt jeg kan tage i mormors kolonihave når savnet om haven bliver for stor. kram