onsdag den 21. marts 2012

Kan vi hjælpe hinanden?

Jeg har fået billeder og tekst fra 2 piger med et eksamens projekt.
Deres projekt er "sådan lige midt i målgruppen" af læsere her på bloggen,
så de/vi tænkte de måske kunne
få jeres kommentarer til deres projekt/idé?
Tak hvis I vil  :-)

MAMMAS
I forbindelse med vores eksamensprojekt vil vi gerne have jeres hjælp -
Vi er to der strikker og hækler både i skoletiden og i fritiden – det er bare dejligt! Men det kan være anstrengende at sidde med nørkleriet i hænderne for længe. Derfor har vi udviklet denne støttepude, som vi mener, kan afhjælpe de ømme skuldre og smerter i nakken.

Vi kunne godt tænke os at høre jer, som også strikker, hækler eller ofte sidder med en bog eller computer i skødet, om I har oplevet samme problem, med smerter eller stivhed i nakke og skuldre?
Kunne I forestille jer at investere i en sådan pude, hvis den kunne afhjælpe smerte, og samtidig pyntede i sofaen? 

   Figur 1, Puden kan bruge i sofaer, stole eller andre møbler hvor der er plads til den.

Figur 2, puden kommer med en basispude, samt små puder til at justere pudens høje, således at den kan tilpasses brugeren.

På forhånd tak for hjælpen og jeres kommentarer J
Venlig Hilsen Charlotte & Anna Charlotte
Vejle Tekniske Gymnasium

15 kommentarer:

Kat sagde ...

Hjælper den? Altså, jeg tænker faktisk, at jeg ville spænde uanset hvad, og at det mest er en dårlig vane, JEG skal lære at lade være med. Men den er fiiiiin!

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Kat
Vi har afprøvet den, og synes begge to at det bliver nemmere at slappe af i skulderne og nakken, da de bliver støttet op.:o)

jette lebahn sagde ...

Hej Charlotte og Anne Charlotte
Jeg synes jeres puder er rigtig geniale. Jeg er både syer, strikker og hækler og kender jo udmærket til ubekvemme arbejdsstillinger i sofaen og også hvor skønt det er at opleve at kunne finde en siddestilling der gi'r støtte til armene :-)
Jeg er også fysioterapeut og arbejder blandt andet med at behandle spændinger i nakke/skuldre som følge af, bl.a., nakkespændinger... det rigtigt geniale synes jeg er den lille extra-pude der gør at den i et vist omfang kan tilpasses den enkelte (det glæder et fys-hjerte). Ved ikke om I har tænkt jer at producere nogle til salg men jeg kan evt. anbefale at kontakte den lille nye butik "Bilina" i Vejle - de sælger kreative sjæles skønne produkter og var måske et oplagt sted at sælge den slags puder fra :-) Held og lykke med det gode projekt!
vh Jette Lebahn

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Hej Jette Lebahn
Tak for din kommentar, den er meget brugbar. God med lidt fra en der arbejder med det til dagligt.
Tak for henvisningen til Bilina, det vil vi overveje! :o)
Vh. Charlotte

Irene E. Jensen sagde ...

Jeg synes det lyder godt og ville gerne prøve den :-)

Jette sagde ...

Jeg bruger faktisk altid en pude under den arm jeg hækler med, men det er mest fordi jeg får ondt i underarmen, når jeg hækler. Jeg bruger det også, når jeg sidder med laptoppen. Jeg bruger enten en sofapude eller en pølsepude købt i Tiger, og jeg synes det hjælper rigtig meget. Derfor ville jeg ikke selv investere i sådan en pude, men smart dét er den da :o) Og jeg kan skrive under på, at det faktisk har en aflastende virkning.

Unknown sagde ...

Jeg sidder altid med puder under albuerne når jeg hækler. Men og jeg ville købe en decideret pude, beregnet til det, tror jeg ikke. Tror desværre jeg er for nærig :/ Men synes det er en super god ide.

Elisabeth sagde ...

Fra en "gammel" kvinde,der lider meget af muskelinfiltrationer: super god idé, har selv overvejet om en "ammepude" ikke kunne bruges ;-)

Tulle Momsemor sagde ...

Det lyder fornuftigt og som en god ide. For mit vedkommende sidder jeg altid enten i hjørnet af sofaen eller i en stol med armlæn, så der kan de ikke bruges, men hvis jeg følte at jeg havde problemer ville de klart være en løsning :)

Mette Danielsen sagde ...

Jeg har en IKEA computerpude ("halvmåne" formet plasticskal med en ammepudelignende pose under.) som også bruges til alt det løse når jeg sidder og ser film mens jeg nørkler:-) Ungernes ammepude er til tider også blevet fundet frem når jeg strikker eller hækler meget.

- Jeg synes helt klart det hjælper på skulder og nakkespændinger. Men jeg er også stor tilhænger af korn-varm-puder, body pillows, varmedunke og andet godt og kunne helt sikkert også lade mig friste til en krea-aflastnings-pude! Sød og fin ide!

Unknown sagde ...

Nu har jeg pt. mest gang i små arbejder, måske mest fordi at når jeg sidder med de større og tungere ting sover mine arme så let.... Så ja jeg ville nok invistere i støtte puderne.
Nanettenopto

Camille sagde ...

hvis den hjælper så JA!!! jeg blir oz altid øm og stiv i nakken af alt det hækleri/nørkleri ;0)

Hrönnsa sagde ...

Den ser da godt ud. Har i set den her pude? den har jeg prøved og den er super super god når jeg strikker.
http://www.bara123.is/notagildi.html

lykkejoe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Pia Rostock sagde ...

Jeg synes, at det er en mægtig god idé! Men mest af alt, at I fik en idé og førte den ud i livet!